Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

sto vise citam vase postove sve vise mislim da ste [cenzura]i :S

1. Nije me briga za politiku mogu da se rokaju do mile volje
2. Nije mi jasno sto se vi raspravljate oko toga jeli mrtav ili ne
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 14:51:12 POSLE PODNE od Omg.pwn [Hummer^]

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

Correlli

Citat: Nik Delgad.lua poslato Maj 02, 2011, 14:30:44 POSLE PODNE
Pitaj jel me briga. ::)
Citat: Omg.pwn [Hummer^] poslato Maj 02, 2011, 14:50:49 POSLE PODNE

Ako vas ne zanima onda ne znam zakaj uopće postate ovdje. Ako vas zanima, onda komentirajte, a ako ne, onda preskočite temu.

Ako ti ne shvaćaš važnost toga onda si ti još veći glu*an od nas. Iako ja ne vjerujem da je ovo istina.

POGLEDAJTE: http://danas.net.hr/svijet/page/2011/05/02/0348006.html?pos=n0
Kristijan Stipić

Correlli

Citat: [H]265 poslato Maj 02, 2011, 14:54:53 POSLE PODNE

To je neslužbena slika od nekog medija. Misliš da bi mogao prepoznati lažnu sliku vlade SAD? Ovako slabi ipak nisu.

Mislim da je ovo jedna velika laž i jedna velika glupost i nije ubijen 100%.

A za ovo da je on srušio Toranj 2001 godine to je laž veliikaa, što je i otkriveno tako da nemamo šta komentirat. Ameri pokušavaju sve svaliti na nekog a kako su se već okomili na El-Kaidu oni sve teroriziraju.

Najgore sve u svemu što to možda i ne postoji, jer amerikanci su dosta toga izmislili da bi bili da dobitku, pa tako i ovaj rat u libiji, sve je to samo zbog nafte.

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: Correlli poslato Maj 02, 2011, 14:56:41 POSLE PODNE

To je neslužbena slika od nekog medija. Misliš da bi mogao prepoznati lažnu sliku vlade SAD? Ovako slabi ipak nisu.

To sam i ja na prvi tren pomislio, ali kako sam pročitao Pentagon nije potvrdio smrt, tako da sumnjam da je mrtav ( ubijen ). A ova slika je obišla svijet ona 'govori' svima kako je mrtav.
Kristijan Stipić

uopce tu sliku nije izradila niti uslikala vlada SAD... to je neki amater napravio sliku i objavio da malo bude zanimljivo... pratite wikileaks :D
STRANICA U IZRADI

Ovo je suludo,sve strane televizije: BBC,CNN pa cak i neke ruske televizije govore da su ga roknuli..sve je moguce,al ja ne verujem u nista dok ne vidim ::)

Citat: [BF] Monk poslato Maj 02, 2011, 15:09:32 POSLE PODNE
Ovo je suludo,sve strane televizije: BBC,CNN pa cak i neke ruske televizije govore da su ga roknuli..sve je moguce,al ja ne verujem u nista dok ne vidim ::)

sta?! moras viditi njegovo tijelo uzivo?! a moguce da su ga roknili sta mi znamo
STRANICA U IZRADI

Cuvajmo se da se talibani ne osvete xD Ti su ljudi ludi nebi me cudilo da uniste citav SAD

Citat: ьшлш.jpg poslato Maj 02, 2011, 15:11:55 POSLE PODNE
Cuvajmo se da se talibani ne osvete xD Ti su ljudi ludi nebi me cudilo da uniste citav SAD

de boli me karina za sad... sto je uopce ova tema ovdje?! de pogledajte spamma... nek se kolju samo da i nas neuvuku i sve super!
STRANICA U IZRADI

Correlli

Citat: Wicked poslato Maj 02, 2011, 15:05:17 POSLE PODNE

uopce tu sliku nije izradila niti uslikala vlada SAD... to je neki amater napravio sliku i objavio da malo bude zanimljivo... pratite wikileaks :D
A kaj misliš da sam ja napisao? Znaš li šta uopće znači riječ "neslužbena"?

Citat: Wicked poslato Maj 02, 2011, 15:14:37 POSLE PODNE
de boli me karina za sad... sto je uopce ova tema ovdje?! de pogledajte spamma... nek se kolju samo da i nas neuvuku i sve super!
http://www.jutarnji.hr/ubijen-osama-bin-laden--nove-generacije-ratnika-u-europi-osvetit-ce-smrt-bin-ladena/943118/
Ako su ove stvari istina koje govore njegovi sljedbenici, onda bi te stvarno trebala "bolit" karina.
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 15:25:50 POSLE PODNE od Correlli

Citat: [A]Michael poslato Maj 02, 2011, 14:56:56 POSLE PODNE
Mislim da je ovo jedna velika laž i jedna velika [cenzura]ost i nije ubijen 100%.

A za ovo da je on srušio Toranj 2001 godine to je laž veliikaa, što je i otkriveno tako da nemamo šta komentirat. Ameri pokušavaju sve svaliti na nekog a kako su se već okomili na El-Kaidu oni sve teroriziraju.

Najgore sve u svemu što to možda i ne postoji, jer amerikanci su dosta toga izmislili da bi bili da dobitku, pa tako i ovaj rat u libiji, sve je to samo zbog nafte.

da amerikanci izmislili to pa razarali samo svoju zemlju...

zatim ovo sto je ciko coreli :D stavio sta su rekli njegovi podanici je istina ima snimak svi ga vrte...

ako su bili mirni u zadnja 2 dana i cutili zasto su se najednom digli i poceli da prete svetu??

Znaci da je ubijen i vi pojedini pretanite SRATI jer nemate veze..necu da nabrajam sada

Ma ubijen je Correli-jev link sve govori!Uz to ja sam ga skinuo s Minigunom...Nije htio bacit oruzje i po sred čela...  ;)

cristiane

Da li se brineš za svoju budućnost?

Gle ovo:
Citat13:20 Hamas: Žalimo zbog smrti "svetog arapskog ratnika"

Palestinska islamistička grupa Hamas osudila je danas ubistvo voÄ'e Al kaide Osame bin Ladena u akciji američkih snaga u Pakistanu, istučući da žale zbog smrti "svetog arapskog ratnika".

"Mi na ovo gledamo kao na nastavak američke politike bazirane na represiji i prolijevanju muslimanske i arapske krvi", rekao je Ismail Hanijeh, šef administracije Hamasa u Pojasu Gaze.
(prenosi dnevniavaz.ba)
Jebo im on mater,ko god ga žali.