Osama Bin Laden ubijen u napadu americkih snaga u pakistanu

Započeo Mario_Martinez, Maj 02, 2011, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Mislite da ce Americka vlada ubiti jednog od njihovih tajnih agenata LOL,samo jos jedna namjestaljka...

Citat: Chris poslato Maj 02, 2011, 13:34:17 POSLE PODNE
Citat: ьшлш.jpg poslato Maj 02, 2011, 13:28:38 POSLE PODNE
Nek su ga ubili. A mozda i nije ubijen. Ma bas me gabri xD
Ubijen je, bilo je na vjestima sad kod nas, i obama govorio o tome...

Ko još veruje Obami i Amerikancima? (naravno osim 90% drzava ili bolje rečeno njihovih satelita, al' pustimo njih, njihov život - njihova stvar, neka veruje kome hoće)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

ROFLMAO de pogledaj koje slike... neko dobro radi sa photoshopom :D bolje od nas :D
STRANICA U IZRADI

Ae sad svi vi pametni koji tvrdite da je slika FAKE.... Kao prvo...slika nije objavljena od strane americkih snaga, nego od nekog balavca koji se malo igrao PSom...Shvatate li vi da to uopste nije zvanicna slika ?
AE MALO MOLIM VAS RASPITAJTE SE PRIJE NEGO STO POCNETE PRICATI [cenzura]OSTI ;)
i da..da li vi stvarno mislite da bi vi prepoznali montazu americkih sluzbi ? Da li vi mislite da su oni toliki amateri u montazi ?...De bamalo se zapitajte, i shvatite da za americku obavjestajnu sluzbu rade najbolji od najboljih, i da nikad ne bi objavili onakvu sliku lol...

eto toliko od mene ;)...

Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 17:52:25 POSLE PODNE od [AG]>>R15KY<<
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Iskreno,

ja nevjerujem dok nevidim službene slike na TVu ili negdje tu. Ovaku sliku neki bolji PSer

može da napravi. Toliko od mene :)

hah pa naravno da je mrtav? zasto bi sada svi amerikanci slavili da nisu sigurni da je mrtav :P
lol
Za sve ljubitelje Photoshopa,Dizajna,..Znate radit u Photoshopu,Potrebna vam je pomoc...Posjeti te nas....

Citat: Klijesta poslato Maj 02, 2011, 13:42:13 POSLE PODNE
hah pa naravno da je mrtav? zasto bi sada svi amerikanci slavili da nisu sigurni da je mrtav :P
lol

Pitam se u kojem ti svijetu zivis ? U ovom sigurno ne,ako je 11.9 mogao biti isplaniran sto nebi i ovo

Mogu se oni sad "pokusavati" prikazati u boljem svijetlu kao dobrocinitelji,ali nisu svi naivni da povjeruju u njihove lazi...
Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 15:25:04 POSLE PODNE od Classico

cristiane

zasto bi sada svi amerikanci slavili da nisu sigurni da je mrtav :P
lol

Vjerovatno jer ne poznaju politiku SAD-a,al uskoro će pokazati WikiLeaks ko su oni ustvari.
Naravno i ja bi volio da je ovo istina,ali na današnjici više se ne može nikome vjerovati.

Citat: Koksildo poslato Maj 02, 2011, 12:55:29 POSLE PODNE
Ako je voÄ'a velike terorističke organizacije onda nije toliko glu*p da se izlaže velikoj opasnosti i tek tako pogine.To je samo joÅ¡ jedna provala SDA-a,samo ne znam Å¡ta žele postići sa ovim.TakoÄ'e razne medijske stranice piÅ¡u kako je ustvari sam Osama proglasio da je ubijen,no ja ne vjerujem nikome dok ne vidim na dnevniku snimke,a neću ih nikada ni vidjeti jer ne pokazivaju tijelo niti sahranu.

Ubijen je! Nesluzbena snimka pokazuje kako su ga ubili, snimao je neki decko s vrha neke zgrade :)
Potrazi po internetu, gledo sam prije par sati

Citat: [BU][CH:PTG] Razerâ,,¢ poslato Maj 02, 2011, 13:54:34 POSLE PODNE
Ko zna koga su oni ubili  :-X

daj ti koda zivis u pustinji ...omg :P
Za sve ljubitelje Photoshopa,Dizajna,..Znate radit u Photoshopu,Potrebna vam je pomoc...Posjeti te nas....

Correlli

Citat: Chris poslato Maj 02, 2011, 13:34:17 POSLE PODNE
Ubijen je, bilo je na vjestima sad kod nas, i obama govorio o tome...
To nikaj ne znači. Službene slike koliko ja znam još ne postoje za javnost.

Citat: Klijesta poslato Maj 02, 2011, 14:07:16 POSLE PODNE
daj ti koda zivis u pustinji ...omg :P
Hm, tko mu kaže:
zasto bi sada svi amerikanci slavili da nisu sigurni da je mrtav :P
lol

Poslednja Izmena: Maj 02, 2011, 14:30:39 POSLE PODNE od Correlli

Zašto bi se deca zamlaćivala time? Pa svakih 15 sekundi u svetu umre po jedan čovek pa ništa,ovaj je poseban samo jer je kriminalac? Big deal.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.