[Pomoc] Zvucnici

Započeo Kiki_Radeon, Maj 01, 2011, 23:23:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

evo imam jedan cudan problem... podigao sam windowse (sedmicu) sve normalno osim zvuka.. prikopcao sam zvucnike..sve pise da radi.. i kaze mi u control panel-sound "Not plugged in" zna li itko zasto? do sad mi je sve super radilo odjednom nevalja :S
Poslednja Izmena: Maj 01, 2011, 23:25:01 POSLE PODNE od Kiki_Radeon

Jesi instalirao potrebne drajvere za zvuk!!!

da.. iako svaki puta kada bacim sedmicu netreaju mi drajveri..ali sam ih skinuo i instaliro i opet isto

Citat: Kiki_Radeon poslato Maj 01, 2011, 23:23:33 POSLE PODNE
evo imam jedan cudan problem... podigao sam windowse (sedmicu) sve normalno osim zvuka.. prikopcao sam zvucnike..sve pise da radi.. i kaze mi u control panel-sound "Not plugged in" zna li itko zasto? do sad mi je sve super radilo odjednom nevalja :S

vidi da li je sve dobro ukopcano..skini i robot driver pa odes na exortion pa sacuvaj to pa otvori taj sacuvani fajl pisace ti potrebni drajveri...

pri downloadu toga za zvuk jesi pratio x32 ili x64 za win 7

u 80% slucajeva sedmica skine drivere a ako ti nerade probaj skiniti drivere s neta i instalirati! (obavezno run as admin) ali pazi ovo... meni se desilo da je sedmica nekompitabilna sa mojom zvucnom pa sam kemijo nesta i iskemijo na kraju rucno ubacio drivere u system32 i proradilo je... i nemoj skiniti jedne drivere i odustati... skini jedno 5-6 razlicitih - SoundMax, RealTek ma ima ih jos 10 vrsta... svi su besplatni na originalnim stranicama i nemoj bas najnovije skinit jer znaju biti bagovite!
STRANICA U IZRADI

Citat: Wicked poslato Maj 02, 2011, 00:58:06 PRE PODNE
u 80% slucajeva sedmica skine drivere a ako ti nerade probaj skiniti drivere s neta i instalirati! (obavezno run as admin) ali pazi ovo... meni se desilo da je sedmica nekompitabilna sa mojom zvucnom pa sam kemijo nesta i iskemijo na kraju rucno ubacio drivere u system32 i proradilo je... i nemoj skiniti jedne drivere i odustati... skini jedno 5-6 razlicitih - SoundMax, RealTek ma ima ih jos 10 vrsta... svi su besplatni na originalnim stranicama i nemoj bas najnovije skinit jer znaju biti bagovite!

evo to cu bas probat pa cu ti javit...pratio sam za sta skidam drivere... x64 win 7..probat cu pa javim hvala ;)

Citat: Wicked poslato Maj 02, 2011, 00:58:06 PRE PODNE

da ona ima ugradjena u sebi one osnove za integrisane zvucne..ali njemu verovatno treba realtek za optimizaciju :) predpostavljam da je realtek :D

evo uhvatio sam malo vremena veceras pa pogledao..nistaa ne pomaze sutra cu kupit zvucnu karticu novu i to je to hvala decki na pomoci i trudu... :)

Citat: Kiki_Radeon poslato Maj 02, 2011, 22:42:21 POSLE PODNE
evo uhvatio sam malo vremena veceras pa pogledao..nistaa ne pomaze sutra cu kupit zvucnu karticu novu i to je to hvala decki na pomoci i trudu... :)

ajde desni klik na my computer pa Menage pa device menager da li imas gde zute uzvicnike..ako imas napisi gde?