4ever-:-crazy RPG[0.3c] - 178.239.57.72:9020

Započeo uros-design, April 29, 2011, 23:59:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

4ever-:-crazy RP SA-MP 0.3c Server
ip : 178.239.57.72:9020
Forum : www.4ever-crazy.com
Vlasnik : Uros_Nowa - msn/e-mail: [email protected]

Posto je server nov potrebni su admini i gm. Prijave na msn/e-mail : [email protected]

POSLOVI

-Mehanicar
-Postar
-Vozac busa
-Diler Droge
-Diler Oruzija
-Gradjevinar
- Cistac ulica

Mehanicar
Mehanicar je radjen na unikantan nacin!Kada uzmes posao mozes pokrenuti misije u kojoj ces izvrsavati zadatke vezane za taj posao i tako zaradjivati,takodje ces moci popravljati/puniti gorivo drugim igracima kao sto je i uobicajeno..

Postar
Ovaj posao i nije tako unikantan ali je donekle zanimljiv!Ispred poste ima Pickup do kojeg morate stati kamionom i stisnuti LMB u kojem ce vam se otvoriti dialog "Zapocni posao" , "Utovari postu" prvo morate utovariti postu u kamione pa zatim krenuti da raznosite po kucama!

Vozac busa
Ovaj posao je jednostavan kao i na ostalim Serverima! Komandom /ruta otvori vam se dialog u kojem birate kojom cete rutom voziti! Za sad ima samo 3 rute, a to su: "Ruta jedan" , "Ruta dva" , "San Andreas ruta" SA ruta je da ides oko cele mape ,znaci kroz LV/SF/Sela itd...
Slike:

Diler Droge
Posao je nekako unikantan,jer ne morate cekati druge igrace da bi zaradjivali , jednostavno mozete pokrenuti misiju vezanu za posao i krenuti zaradjivati..Misije je da sednes u kamion i raznosis drogu Mafijama i Bandama!i tako automatski zaradjujes!Naravno takodje mozes i drugim igracima prodavati i tako zaradjivati...
Slike:

Diler Oruzija
Isti je nacin kao i kod Dilera droge! Imate odredjenu misiju za posao,u kojoj raznosite oruzije Mafijama/Bandama i tako zaradjujete!Takodje i drugim igracima mozete prodavati i na taj nacin zaradjivati...
Slike:

Gradjevinar
Ovaj posao ima 2 podvrste a to su:
Ravnanje zemljista-
-Ova podvrsta je jednostavna pokrecete posao komandom /ravnaj i pratite CheckPointe,prolazite kroz CPove i ravnate zemljiste,takodje budete freezani na svaki CP nekoliko sec.
Slike:

Cistac ulica
sama rec kaze... cistite ulice

CrP Organizacije :

Police Department [PD]
Federal Bureau of Investigation [FBI]
Hitman Agency
Predsednik
Hitna Pomoc
Taxi-Co

Bande :
Grove Street
Ballas
Crips

Mafije :
The Black Dragon Triads
The Vincie Family
Corleone's Mafia
La Cosa Nostra

Bande-
Bande ce imati misije koje ce resavati i time dobijati para (mozda i oruzija) npr: Pljacka banke, pa kad opljackaju moraju isporuciti robu na jedno mesto a da ih policija ne uhvati i tako mogu da zaradjuju,takodje mogu i krasti od drugih igraca Novac,Oruzije,Mobilni,Sat itd...

Mafije-
Mafije trguju drogom ,Diler droge njima dostavlja robu kao sto sam i rekao gore !Svaka Mafija ima Opremu (Oruzije) Mafije ce takodje imate neke misije(Za neki update) Nemam sta puno rec za Mafije,to je to.

...:::Register/Login System:::...

Register
-Register system je odradjen u Dialogu tako da sve vam je samo na KLIK .
Slike:

Login
-Login je takodje u Dialogu kao i Register,tako da samo je potrebno upisati lozinku,kao sto sam ja na slici:
Slike:

KO VOZI NE PREPORUCUJEM MU DA PIJE ALKOHOL xD :D

Izvor texta i slika : Cyber RP

Poslednja Izmena: April 30, 2011, 01:03:57 PRE PODNE od uros-design
4ever-:-crazy RPG[0.3c]
IP Address:  178.239.57.72:9020

-ULAZITE!!! NA SERVERU SE REDOVNO ODRZAVAJU NAGRADNE IGRE!!! MOZDA BAS VI OSVOJITE NAGRADU!!

- Ko dovodi igrace dobije admina!!!

haha jesil ti ista promijenio na tom cyberu?? vidim po slikama da je sve isto samo si hosto  :D

menjao sam dosta nego su slike sa cybera kao sto pise dole.. nisam stigao da uradim svoje.. udji pogledaj i zabavi se malo...  ;)
Poslednja Izmena: April 30, 2011, 00:35:25 PRE PODNE od uros-design

-ULAZITE!!! NA SERVERU SE REDOVNO ODRZAVAJU NAGRADNE IGRE!!! MOZDA BAS VI OSVOJITE NAGRADU!!

Gunex

Opis , ajde moze proci.Ali ime nevalja za rp server

ime je ludo ono zabavno... :) svi stavljaju nesto sto ima veze sa sampom a ja sma hteo nesto ludooo sto nema veze sa sampom :)

hvala  ;)

SoNNix

opis mi nije los,ali mi se ime NITI malo ne svidja  :'(

pa rekoh za ime..

Obavestenje : NA SERVERU CE SE REDOVNO ODRZAVATI NEKE NAGRADNE IGRE I POBEDNICI CE DOBITJATI NAGRADE!!!! vise informacija na forumu! www.4ever-crazy.com

haha :)