[SZ] Samp-Zone [SZ] RolePlay 0.3c 188.40.66.75:7709 Update

Započeo sampzone, April 29, 2011, 23:32:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

[SZ] Samp-Zone [SZ] RolePlay 0.3c


SAMP-ZONE JE NOVI SERVER NA NASIM PROSTORIMA. SERVER JE POKRENUT OD STRANE 3 MLADICA KOJA SU ULOZILA VELIKI TRUD U SERVER. SERER JE EDITOVANI RAVENS ALI SE SASTOJI IZ VELIKOG BROJA MAPA , KOJE JE IZMAPO NAS MAPER I VELIKOG BROJA ORGANIZACIJA I POSLOVA KOJI SU NAKNADNO DODAVANI.

IP: 188.40.66.75:7709 (KGB GameHosting)
WEB: www.sampzone.info
FB: http://www.facebook.com/pages/SAMP-Zone-RP/149979141722667?sk=app_164350696923478

Vlasnici
Dzoni_Brka  (Nikola Brkovic)
Dejan_Synex (Dejan Becarevic)
Branko_Kuzma (Branko Kuzmanovic)

Skripteri
Dzoni_Brka
Branko_Kuzma

Maper
Dejan_Synex

Organizacije
[/size]
Server posjeduje 16 organizacija. Neke od njih su naknadno dodavane doradjivanjem moda , a neke su postojece. Svaka organizacija ima uredjenu bazu sa autima i od svake mafije kapija se otvara komandom sa inicijalima bande. To je novitet na RP serverima. Ostale kapije od organizacija se otvaraju na standarcnu komadnu a to je /go.
Organizacije:

1.PD
2.FBI
3.SWAT
4.BOLNICA
5.GALACTA
6.YAKUZA
7.GRADONACELNIK
8.HITMAN
9.NOVINAR
11.INSTRUKTOR
12.VATROGASAC
13.BIKERS
14.BOWERBOYS
15.LCN
16.BLODS

SADA CU VAM SAMO PREDSTAVITI PAR SLIKA OD NEKIH ORGANIZACIJA....NECU DA POKAZUJEM PD,FBI,SWAT I TAKO TO ZATO STO JE TO STANDARDNO KAO I NA SVIM SERVERISAMO SAMO MALO UREDJENO SA NEKIM OBJEKTIMA!
Yakuza

BowerBoys

LCN

OVO SU SAMO NEKE BANDE TO JEST SLIKE NAJBOLJE JE DA DODJETE I POSJETITE NAS!

SADA SAM NAPRAVIO KRATAK UVOD O ORGANIZACIJAMA ZATO STO SVAKI IGRAC KOJI DODJE NA SVAKI SERVER PRVO GLEDA OTGANIZACIJE PA TEK ONDA OSTALO!SADA PRELAZIMO NA SPAWN I OSTALE ZANIMLJIVE STVARI!

SPAWN
KOD NAS NA SERVERU NAKOM STO SE PRVI PUT LOGUJETE I PRIHVATITE SAMP-ZONE ROLEPLAY PRAVILA IGRE STVARA TE SE ISPRED JEDNE VELIKE ZGRADE. NISMO HTJELI DA VAS SMATAMO TUTORIJALIMA ZATO STO ONI SAMO TJERAJU IGRACE SA SERVERA NEGO AKO ZELITE DA SE VOZIKATE PO GRADU I RAZGLEDATE GRAD KADA SJEDNETE NA BICIKL KOJI SE NALAZI NA MJESTU SPAWNA KUCAJTE /tutorial I MARKERI CE VAS VOZIKATI PO GRADU. NAKON IZLASKA SA SERVERA I PONOVOG ULASKA NA NJJGEA SPAWNUJETE SE MA MJESTU GDJE STE I OSTALI. TO JE VEOMA LAKO PROMJENITI JEDNOSTAVNIM KUCANJEM KOMANDE /spawnchange .  TADA VAM SE IZBACI SPISAK GDJE BI ZELJELI DA SE SPAWNUJETE: 1.NA ZADNJEM JESTU GDJE STE BILI 2.NA POSLU 3. U ORGANIZACIJI 4.U VASOJ KUCI. TO SU SAMO OSNOVNE INFORMACIJE O SPAWNU EVO VAM I JEDNA SLIKA DA VAM STO BOLJE DOCARAMO!


POSLOVI
KADA STE SE SPAWNOVALI I RAZGLEDALI GRAD MOZETE DA IDETE DA SE ZAPOSLITE. TO RADITE U OPSTINI KAO I NA OSTALIM RP SERVERIMA. SERVER POSJEDUJE 14 POSLOVA A TO SU:
DETEKTIV
ADVKOAT
KONOBAR
BOXAC
KAMIONDZIJA
FARMER
KASKADER
TAXI VOZAC
BUS VOZAC
RAZNOSAC NOVINA
RAZNOSAC PICA
CISTAC ULIZA
MEHANICAR
BODY GARD

U OPSTINI SE JEDNOSTAVNO ZAPOSLITI TAKO STO KADA DODJETE ZA PULT  KUCATE /legaljobs I IZBACI VAM SE SPISAK. KADA SE ZAPOSLITE MORATE NAJMANJE BITI 5 SATI ZAPOSLJENI DA BI MOGLI DA PROMJENITE POSAO. TO IMA I PREDNOST DA NEBI IGRACI MJENJALI SVOJE POSLOVE SVAKIH 10 MINUTA. NEGO SE KAO VEZU NEKIM UGOVOROM!


KUCE,AUTA,BIZEVI
NAKON ZAPOSLJAVANJA MOZETE DA RADITE NAPORNO I DA NAKRAJU SKUPITE ZA AUTO,KUZU I BIZ. NA SERVERU SE NALAZI PREKO 150 AUTA ZA KUPITI, PREKO 100 KUCA I PREKO 40 BIZOVA. SVAKA KUCA I BIZ ISPRED ULAZA POSJEDUJE 3D TEXT KOJI POKAZUJE VLASNIKA,CJENU RENTANJA,BR KUCE, ULICU ITD. TAKO ISTO I VAZI ZA BIZ. AUTO SE MOZE KUPITI U AUTOSALONU NA PLAZI I ONO VAM SE POJAVI U AUTOSALONU GROTTI. U NAREDNOM PERIODU RADIMO NA TOME DA AUTA SE NE KUPUJU NA TAJ NACIN ALI ZA SADA JE TAKO xD! DA BI STE KUCU KUPILI POTREBAN VAM JE PASOS KOJI KUPUJETE U OPSTINI


GUN SHOP
AKO HOCETE DA SE BAVITE KRIMINALOM ONDA JE TU ORUZJE DA GA KUPITE ILI ZA SAMOODBRANU. DA BI STE KUPILI ORUZJE POTREBNA VAM JE DOZVOLA KOJU KUPUJETE U PD. ORUZJE KUPUJETE U AMMUNATION KOJI IMA SIROK ASORTIMAN ORUZJA! KAO STO STE VIDJELI NA SLIKAMA SVAKO ORUZJE KOJE KUPITE SE DRZI NA LEDJIMA ILI STRUKU ZAVISNO OD VRSTE.


CENTAR ZA LICENCE
AKO ZELITE DA IGRATE PO RP PRAVILIMA POTREBNO JE DA POLOZITE ISPIT ZA AUTO,BROD ILI AVION. TO MOZETE DA UREDITE U CENTRU ZA LICENCE KAO I NA SVAKOM DRUGOM SERVERU. ZA SVAKU LICENCU CJENE SU PRISTUPACNE I NETREBATE DA SE PATITE DA CRNCITE ZA NJIH.


UNIKATI NA SERVERU
DA BI STO VISE UCINILI OVAJ SERVER RP NAPRAVILI SMO BANKOMATE I TELEFOSNE GOVORNICE. NA BANKOMATU MOZETE SAMO DA VIDITE STANJE BA RACUNU I DA DIGNETE PARE SA NJEGA , A NA TELEFONSKOJ GOVORNICI MOZETE DA VDITE BROJ NEKOG IGRACA, DA POZOVETE HITNU ILI POLICIJU ILI DA POZOVETE TAXI ILI MEXANICARA. KOMADNDA ZA BANKOMAT JE /bhelp A ZA GOVORNICU /govhelp. BANKOMATI I GOVORNICE SU RAZPOREDJENO PO CJELOM GRADU KOD SVIH VAZNIH OBJEKATA DA BI VAM BILI STO PRISTUPACNIJI!


EVENTI
EVENTI NA OVOM SERVERU SE ODRZAVAJU SVAKO VECE. NAGRADE BUDU I NOVCANE I IMOVINSKE. NOVCANO MOZETE DA ZARADITE DO 200 000$ A IMNOVINSKI MOZETE DA DOIJETE AUTO PO VASEM IZBORU!

OBJEKTI
OSIM OBJEKATA KOD ORGANIZACIJA NAS MAPER JE VRIJEDNO RADIO I IZMAPO JE DOSTA STVARI NA SERVERU AKO STO SU LEZECI POLICAJCI, SPECIJALNE BAZE ZA OBUCAVANJE CLANOVA BANDE, KUCE I MNOGE DRUGE STVARI. ZATO VAM NECU POSTAVLJATI SLIKE NEGO DODJITE NAS ERVER I SITRAZITE TE TAJANSTVENE BAZE I MNOGE DRUGE STVARI

ZATO POSJETITE NAS I UZIVATE SA NAMA , NADAM SE DA SAM VAM OVIM MALIM OPISOM DOCARAO LJEPOTU NASEGA SERVERA!

[SZ] Samp-Zone [SZ] RolePlay 0.3c 188.40.66.75:7709
OSIM GORE NAVEDENIH UNIKADA NA SRV NAPRAVILI SMO I NOVU ZANIMLJIVU STVAR A TO SU TRAFIKE. NA TRAFICI MOZETE DA KUPITE RAZNE STVARTI KAO STO SU CVJECE,KONDOM,CIGARETE I DRUGE...DIJALOG ZA ODABIR PROIZVODA SE OTVARA JEDNOSTAVNOM KOMANDOM /BUY KAO STO JE I U SVIM NASIM PRODAVNICAMA NA SERVERU. NISMO HTJELI DA MJENJAMO KOMANDE RADI LAKSEG PAMCENJA A I ZATO STO SU VEC IGRACI NAVIKLI NA NJU!



VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=EX31lOjDZQM
          http://www.youtube.com/watch?v=EfwLQPdn_4Y






Poslednja Izmena: Maj 04, 2011, 22:54:22 POSLE PODNE od sampzone

Lep opis sve lepo nego kopirate malo BE :)

EDIT: nego jer ovo raven edit?
Poslednja Izmena: April 29, 2011, 23:35:01 POSLE PODNE od Markomen
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

Ajd fino na kraju ovaj font , niko nije corav.Sajt vam je malo veci copy Be

Zaboravio si da pod skriptere navedes Balkan SA:MP zajednicu jer smo ti uradili pola moda.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Markomen poslato April 29, 2011, 23:33:46 POSLE PODNE
Lep opis sve lepo nego kopirate malo BE :)

EDIT: nego jer ovo raven edit?
da to jest od United RolePlay haha kada su mijenjali izgleda da su zaboravili ili nisu znali evo slika  :D
http://slike.hr/slike/fail_4eb10.png.html
Poslednja Izmena: April 29, 2011, 23:55:38 POSLE PODNE od $--L84S--$

samo da vam kazem jest nam BS forum pomogao al i mi nesto sami znamo.....ovo United RolePlay to nismo izbrisali a i ajde skinite United pa udjite i vidicete jel ista uredjeno ako kod nas.....mislim na organizacije i ostalo ........ a za opis danas cu da ga doradim sinoc bilo kasno pa sams amo objavio a danas doradjujem.... i usput ako hocete da nesto lijepo napisete napisite a ne da bezveze tu nesto srvljate!



Citat: sampzone poslato April 30, 2011, 08:03:23 PRE PODNE
samo da vam kazem jest nam BS forum pomogao al i mi nesto sami znamo.....ovo United RolePlay to nismo izbrisali a i ajde skinite United pa udjite i vidicete jel ista uredjeno ako kod nas.....mislim na organizacije i ostalo ........ a za opis danas cu da ga doradim sinoc bilo kasno pa sams amo objavio a danas doradjujem.... i usput ako hocete da nesto lijepo napisete napisite a ne da bezveze tu nesto srvljate!
Ovako Prvo brzinomjer  vam neradi kao sto vidis gore na slici sta sam slikao ja stojim on meni brzinu mijenja niste ga dobro napravili.Spawn je skroz isti kao na United Roleplay a daljenisam hrtio ni ici kad sam vidio to sve.
Citat: sampzone poslato April 30, 2011, 08:03:23 PRE PODNE
i usput ako hocete da nesto lijepo napisete napisite a ne da bezveze tu nesto srvljate!
Kao prvo nitko nesvrlja bezveze i nitko nemora pisati lijepo o vama niti ce morati svatko ima pravo iznositi svoje misljenje.

Gunex

Los opis nista bes slika
server mnogo los
kad udjes pise "dobro dosli na united roleplay"
Znam koji gamemod koristite onaj najgori
los surenos baza je iz onog loseg moda i niste je promenili
server uopste nije uniikatan
nekolko baza su sa onog gamemoda ne secam se tacno kako se zvao i niste ih promenili
imate dosta bugova
taj server nece jos dugo ja vam kazem to za pocetak imate nesto igraca al ce to nestane ...
samo jedna stvar mi se sviddela
ono sto ste uradili za bizove slicno kao na ch
al ostalo nema pojma

Johnny

Citat: [BU][CH:FR] Gotti747 poslato April 29, 2011, 23:37:43 POSLE PODNE
Zaboravio si da pod skriptere navedes Balkan SA:MP zajednicu jer smo ti uradili pola moda.
hahahahahhahahahahaah!!!!

PS: Srecno sa serverom opis je los popravite to ako hocete malo vise igraca!

Opis fail čisti, site uzeli isti template ko' BE i to pola stvari istih.

KUPOVINA ADMIN LEVELA

Admin LVL 1: košta [ 2.0 KM ]

Odma mi se ne igra, kad za 2 KM imaš admina onda stvarno..


Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..






OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

a ovo na sajtu sto je isto kao BE nismo mi krivi sto je ovo besplatna tema za webove......a ako ti se nesivdje cjena admina nemoj ni da kupujes......dodacu opisa jos malo danas uredjenm opis.....a server ce da budeunikatan za par dana dok dodamo jos stvari!!!!

Citat: Gunex poslato April 30, 2011, 11:18:33 PRE PODNE
Los opis nista bes slika
server mnogo los
kad udjes pise "dobro dosli na united roleplay"
Znam koji gamemod koristite onaj najgori
los surenos baza je iz onog loseg moda i niste je promenili
server uopste nije uniikatan
nekolko baza su sa onog gamemoda ne secam se tacno kako se zvao i niste ih promenili
imate dosta bugova
taj server nece jos dugo ja vam kazem to za pocetak imate nesto igraca al ce to nestane ...
samo jedna stvar mi se sviddela
ono sto ste uradili za bizove slicno kao na ch
al ostalo nema pojma

Covjece previse pametujes pusti narod nek radi sto zeli,samo znas kritikovati...Nije ni tvoj server cvijece

cristiane

Citat: Gunex poslato April 30, 2011, 11:18:33 PRE PODNE
Los opis nista bes slika
Prvo pogledaj svoj opis pa onda kritikuj druge.U svakim oglasu stoji tvoj post "loš opis,dodaj još slika".Gdje su kod tebe slike? Ti dodao 3 slike i ti sad frajer,možeš druge podjeba*vati kako hoćeš.

Citat: Gunex poslato April 30, 2011, 11:18:33 PRE PODNE
Znam koji gamemod koristite onaj najgori
Gori od tvog gamemod-a sigurno nije.

Citat: Gunex poslato April 30, 2011, 11:18:33 PRE PODNE
server uopste nije uniikatan
TakoÄ'e i taj post viÄ'am,druge po tom pitanju kritikujeÅ¡ a sam sebe hvaliÅ¡ kako je tvoj server unikatan.Da,a Å¡ta je to kod tebe unikatno? Jedino možda kutije koje stoje u zraku,garaže pune vode,muzej u kojim se nalazi bilijari i aparati,to je kod tebe unikatno jer to joÅ¡ nisam nigdje vidjeo.

Citat: Gunex poslato April 30, 2011, 11:18:33 PRE PODNE
taj server nece jos dugo ja vam kazem to za pocetak imate nesto igraca al ce to nestane ...
Bolje imati 5 igrača,nego 20 "nolifera" koje si doveo raznoraznim reklamiranjem po drugim serverima.

I prestani pametovati i kritikovati druge u svakom oglasu,jer ću ti zabraniti uopšte da postaš u ovim pod-forumu.

Citat: [A]Michael poslato April 30, 2011, 11:22:07 PRE PODNE
site uzeli isti template ko' BE i to pola stvari istih.
Ako misliš na Balkan Expre*ss,onda bolje to ne postaj jer nas ne zanima šta je kopirano sa tog servera.


ON:Sretno sa serverom!

Poslednja Izmena: April 30, 2011, 19:15:09 POSLE PODNE od Koksildo