[pomoc]objekti , moji objekti i filter skripte

Započeo milos depalov, April 28, 2011, 10:15:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:revens
Detaljan opis problema: aka ubacim moje objekte nece da mi se pojave objekti kao sto su PD vrata FBI vrata i td ................................kad moji objekti nerade rade sve i filter skripte ....kad  /upload-ujem rade SVI objekti ali nece FILTER skripte
ako zna neko u cemu je problem .......ako moze da mi objasni kako da radi sve....../ :'( :'( :'(
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Prekoracio si limit objekata , bez streamera verovatno...
Uradi ovako:
CTRL+H
Pa u Search For tu ukucaj CreateObject
A u Replace With, CreateDynamicObject  8)

jos sam nov ....ako moze malo jasnije da mi objasnis

bio bi ti zahvalan ... :P

Citat: milos depalov poslato April 28, 2011, 10:23:14 PRE PODNE
jos sam nov ....ako moze malo jasnije da mi objasnis

bio bi ti zahvalan ... :P
Znas kako:
Udjes u folder gde ti je server zatim odes u gamemodes pokrenes PWN file pa onda uradis ono gore sto sam ti rekao...
Ili moze biti da nisi u server.cfg upisao kod filterscripts Ime filter skripte  :-*

Proveri ako imas streamer u modu, vidi jel imas na vrhu #include <streamer>

ako imas kad konvertujes mapu konvertujes u CreateDynamicObject kod a ne u CreateObject

idi na ovaj konverter: http://gtamap.delux-host.com/converter/index.php i dole odaberi Y_Less Script Includes Object Streamer, i tako konvertuj sve mape u taj kod i ubaci
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

HVALA swimaaa

goti je u pravu USPELOJE HVALA

PUNO :D :D :D :D :D :D :D :D

moze LOCK tema