[POMOC] Nezele mi se ucitat auti (Number of vehicles mode : 0)

Započeo Patrick, April 28, 2011, 10:03:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Patrick

Skripta koju koristim: FactionGame edit
Detaljan opis problema: Upalim server i vozam se po gradu i primjetim da nema ni jednog vozila probam /veh noramlano da neide jer mi onda pise da je /veh 1 a vozilo id 1 je od PD-a  idem pogledam u mod restartam server i pise da se ni jedno vozilo nije ucitalo ako bi se to dalo rjesit moze pomoc?
Dio skripte: ako treba dat cu vam
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): -

Mora da imas Error u modu ili da nisi nesto od plugina ubacio dobro...

Patrick

C:\Users\Beno\Desktop\Ultimate CRO RolPlay,factiongame\pawno\include\JunkBuster.inc(3240) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerEnterRaceCheckpoint")
C:\Users\Beno\Desktop\Ultimate CRO RolPlay,factiongame\gamemodes\FactionGame.pwn(12599) : warning 202: number of arguments does not match definition
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

Pojavila su mi se ta 2 erorra ali prije sam imo taj 1 i radilo je noramlano valjda ovaj drugi odna nevalja ?

Jedan problem je u JunkBuster inc fajlu...
Daj mi liniju iz moda: 12599
Tako sto ces stisnuti CTRL+G i Upisati gore navedenu cifru i kopirati red...

Patrick

rjesio sam problem
bio problem u toj liniji imao sam orginal mod ne editan pa sam od tam uzeo to liniju i stavio i radii
Hvala sto si se trudi mi pomoci !

Citat: Patrick poslato April 28, 2011, 10:31:51 PRE PODNE
rjesio sam problem
bio problem u toj liniji imao sam orginal mod ne editan pa sam od tam uzeo to liniju i stavio i radii
Hvala sto si se trudi mi pomoci !
Nema problema... U onom erroru u game modu ti je nedostajao jedan parametar npr SendClientMessage(-1,"Greska"); umesto SendClientMessage(playerid,-1,"Tacno");