[pomoc] auta

Započeo sampzone, April 27, 2011, 18:36:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mod koji ja koristim: ravens edit

problem: mozel mi neko pomoci kako da napravim auta za kupiti na komandu /v buy kao i sto su sada auta koja imam na srv.....ja znam napraviti auto u MTA znam ubaciti u mod ali sta jos treba dodati u server.cfg da bi autao pravilno radila???????

Hvala za pomoc unaprijed!

Johnny

Ne trebas ubaciti u server.cfg nista to znam,ako imas OwnerShip u GameModu onda ides /oldcar i vidis koji je id auta i samo dodas.

ne razumem sta si mi obj.....jel ja samo da ubacim autao u skriptu msm codove i to je to auta ce se moci kupiti na /v buy i sve c normalno da radi??????

Citat: sampzone poslato April 27, 2011, 18:55:37 POSLE PODNE
ne razumem sta si mi obj.....jel ja samo da ubacim autao u skriptu msm codove i to je to auta ce se moci kupiti na /v buy i sve c normalno da radi??????
Ovako imas u ravens modu ovako  new salescar[86]; Ovaj broj 86 nemora znacit da  e biti i kod tebe
i kada dodajes auta na buy ako si dodao npr. 5 auta povecas ovaj broj za 5 npr. ovdje 91.
i poslije toga u GM nades ovako salescar[0]= AddStaticVehicleEx(id auta,Kordinate auta);
i sada nakraju ti dodas salescar[87] = AddStaticVehicleEx(id auta,Kordinate auta); 
i tako dodajes i to je to.  ;)
NAPOMENA Ovi brojevi sdu bzvz stavljeni nemora znacit da ce tako biti i kod tebe. :D

ovo uopste mena kod mene u modu