[pomoc]DM area

Započeo FireMan, April 27, 2011, 12:03:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LARP
Detaljan opis problema:Kako da napravim neki paintbal/dm di igraci doÄ'u,ukucaju komandu i uÄ'u,da ih automatski podjeli u timove i da se broji score i da se namjesti kolko da traje?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Mislim da moraš prvo kupit bizz, pa samo dovedes igrace, das im gun prije nego udju, i neka svi ukucaju /enter.

Ispravite me ako grijesim, dugo nisam radio GF edit...
Poslednja Izmena: April 27, 2011, 12:04:47 POSLE PODNE od [Banana$]ReadMe.txt
hakler xD

ovo je neko trazio vec samo je ovo za admine pa eto malo ce pomoc (nisam ja napravio)
CMD:portaj(playerid,params[]) 

if(IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid,0xAFAFAFAA,"Moras biti rcon admin!"); 
new lokacija; 
if(sscanf(params,"i",lokacija)) return SendClientMessage(playerid,0xAFAFAFAA,"/port [broj lokacije]"); 
SendClientMessage(playerid,0xAFAFAFAA,"1.lokacija1 ||||  2. lokacija2"); 
if(lokacija < 1 || lokacija > 2) return SendClientMessage(playerid,0xAFAFAFAA,"Lokacija mora biti vece od 0 i manje od 3!"); 
if(lokacija == 1) SetPlayerPos(playerid,x,y,z); 
if(lokacija == 2) SetPlayerPos(playerid, x,y,z); 
new string[64]; 
format(string,sizeof(string),"TELEPORTIRANI ste na lokaciju broj: %d",lokacija); 
SendClientMessage(playerid,0xAFAFAFAA,string); 
return 1; 

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: Dave poslato April 27, 2011, 12:03:15 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Kako da napravim neki paintbal/dm di igraci doÄ'u,ukucaju komandu i uÄ'u,da ih automatski podjeli u timove i da se broji score i da se namjesti kolko da traje?
Dio skripte:
Pa bolje da si rekao napravi mi cijeli GM i eto  :'( :'(
Pa da ti krenes sam pa onda ako neide onda trazis pomoc a ne daj mi napravi ono daj mi napravi ovo.
Lijepo odes izmapas si DM zonu ili kako vec i onda pravis dalje oce igraci sami ulazit oce ih admin podijeliti itd.

Citat: $--L84S--$ poslato April 27, 2011, 12:51:27 POSLE PODNE
Citat: Dave poslato April 27, 2011, 12:03:15 POSLE PODNE
Dio skripte:
Pa bolje da si rekao napravi mi cijeli GM i eto  :'( :'(
Pa da ti krenes sam pa onda ako neide onda trazis pomoc a ne daj mi napravi ono daj mi napravi ovo.
Lijepo odes izmapas si DM zonu ili kako vec i onda pravis dalje oce igraci sami ulazit oce ih admin podijeliti itd.
Bas tako,u nekoj temi pre ove sam stavio komandu enter/exit, nadjes na forumu za dialoge znaci na ulazu da ga pita u koji oce tim, score je jednostavno OnPlayerDeath to mozes naci u sekciji za TuTorijale, mozes admin finis komandu da napravis i da ih sve porta na ulaz i da stavi varijablu da su vrata zakljucana...
Znaci sve se moze kad se hoce...
Ostavicu temu Un-Loockanu ako negde zapne da javis.