Balkan Dossier RolePlay

Započeo dragan12, April 25, 2011, 18:08:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Super je....Zelim ti srecu i da uspijes......Samo sto nevalja sto je sve vise i vise servera na balkan...to je malo glupo al ajd....

SRECNO!!

Balkan United Community and Hosting for YOU

Uskoro Balkan United Roleplay
Kvalitetan i Povoljan Hosting www.bug-hosting.com
Balkan United Community www.bug-hq.info
Uskoro Prijave za Gmodove,GameMastere,Lidere za RPG
Za Ostale Informacije Kontaktirajte [email protected]

Proverite Zasto Smo Najbolji

Odličan opis, dolazim  :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

dragan12

Evo da vas obavestim do veceras ce biti jos bolji opis i novo ime servera jer su neki rekli da menjam ime. I sada cu jos bolje da objasnim kako izgleda server.  :)

Johnny

Zao mi je sto si promenio ime Serbia UnderGround jer me ovo sve mraci nacionalizam je kad stave u naziv Serbia ? Nemam komentara na ovo....

EDIT: 10/10
Poslednja Izmena: Maj 06, 2011, 22:21:36 POSLE PODNE od Johnny[E]

dragan12

Citat: Johnny[E] poslato Maj 06, 2011, 22:20:22 POSLE PODNE
Zao mi je sto si promenio ime Serbia UnderGround jer me ovo sve mraci nacionalizam je kad stave u naziv Serbia ? Nemam komentara na ovo....

EDIT: 10/10
Drago mi sto tako mislis. Sada cu da stavim drugi opis sa drugim imenom. Hvala.

EDIT:
Eto promenio sam opis malo i ime servera.  ;D
Poslednja Izmena: Maj 06, 2011, 22:32:31 POSLE PODNE od [BD]Gagi_Corleone

Snich

Bravo Bravo Mozda dodjem na Otvaranje svaka cast za Sredjivanje servera

Poslednja Izmena: Maj 07, 2011, 01:17:53 PRE PODNE od Nicopolidis

Vidim novo ime i doradio si opis
sretno jos jednom !

dragan12

Hvala svima. Juce sam zurio i zaboravio da pomenem da ce sada biti i leveli za posao i ako stignem(a mislim da hocu) bice uradjen tuning.

Vidim da si poslusao moj savjet pa si promijenio ime  ;) ;) ;) ;) SRETNO  ;) ;) ;) ;) dolazim na otvaranje

RESPECT za skriptera  AHMED_SCUTRAS-a[[YUnitedBalkanRP]]

Ime mi se svida ;) dodicu kao sto sam rekao je ima mjesta u Staff Teamu ?

dragan12

Citat: Dexter poslato Maj 07, 2011, 09:21:43 PRE PODNE
Ime mi se svida ;) dodicu kao sto sam rekao je ima mjesta u Staff Teamu ?
Za sada su otovorene prijave za lidere, a neki lideri su podeljeni. A prijave za GM i Admine ce se otvoriti malo kasnije.

EDIT:
Evo dodani i leveli za poslove. Da samo objasnim sta tu sta znaci. Ovo sto vam je crvenom bojom za zaradu to nije ono sto je zelenom bojom to je zarada. Evo jedna slicica
Poslednja Izmena: Maj 07, 2011, 10:18:23 PRE PODNE od [BD]Gagi_Corleone