[pomoc] Kako hostati

Započeo .::Wuj0::., April 21, 2011, 15:33:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako sam pogrijesio pdf prashtajte :)

Samo zelim znati shta mi sve treba da pocnem hostat. Kolko novca treba ukupno uloziti, kakva mi mashina treba...
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Ma ako hočeš pravo dobar host treba ti mašina sa minimum Core i7 i 16 GB rama sa 100m/s i 100% online.

Zatim treba di lijep i privlačan web site, i ostala čuda poput cpanela itd :D

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: Michael.G poslato April 21, 2011, 15:40:16 POSLE PODNE
Ma ako hočeš pravo dobar host treba ti mašina sa minimum Core i7 i 16 GB rama sa 100m/s i 100% online.

Da da... smjeÅ¡an si... uopce mu netreba takva maÅ¡ina... bitna je lokacija zbog pinga.. za početak je njemačka ok i za 40-50 eura mjesečno se naÄ'e dobra maÅ¡ina....
A za web host se može uzet i amerika ali njemačka je bolja a to je oko 30 eura mjesečno sve sa cpanelom...

Kazes: "..za 'pocetak' je njemacka ok"

A kasnije?
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Ok, hvala ;)

Citat: Michael.G poslato April 21, 2011, 15:40:16 POSLE PODNE

a zbog cega treba pocet sa tako jakom masinom? zar ne bi trebalo prvo da pocne sa malim dedijem? ili jos i bolje sa vps-om
prvo dok se nauci kako i sto, lako je migrirat kasnije

*ot: ne isplati ti se ulagat i gubit vrijeme na ucenje kada i ovako ima 1000 hostinga, kako domacih tako i stranih
prvo je bila navala servera, a sad izgleda i hostinga, svako bi nesto da otvara...
moja preporuka vam je da te pare ne bacate nego da ih cuvate za ljeto  ;)

Koja li ce sledeca navala? :) e to treba razmisljat

ne treba razmisljat o navali, vec o necemu inovativnom, a ako je ideja dobra, navala ce sama doci  :D

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato April 21, 2011, 16:36:07 POSLE PODNE
ne treba razmisljat o navali, vec o necemu inovativnom, a ako je ideja dobra, navala ce sama doci  :D
E tako nesho ti nikad nece padnut na pamet kad bash razmisljas o tome, takva ideja ti sama dolazi, sasvim slicajno :)

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato April 21, 2011, 16:36:07 POSLE PODNE

istina ja vec imam jednu ideju ali nije za dijeljenje

Sto se tice Dedi-a to je kompjuter koji raspolaze podacima koji su potrebni mrezi

To vam je kao kompjuter bez graficke ako hocete da vam grubo objasnim

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda