[Trazim] Tim

Započeo [BH] Venom, April 21, 2011, 10:12:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Trazim Mappere, i 1 Skriptera koji ce samnom da radi GM!

Znaci Radi se o Balkan Fanaticos GameModeu.

Na Gamemode se netreba puno raditi.

Radi se o Navijackim grupama:

Horde Zla - Sarajevo
Manijaci - Zeljeznicar
Grobari - Partizan
Delije - Crvena Zvezda

Znaci, U Gamemode-u se ide na utakmice i navija se.

Svaka navijacka grupa ima svog vodju koji moze pozvati ili izbaciti nekog iz grupe!

Takodje ce se svakog dana odrzavati utakmice izmedju Fudbalskih klubova.

Na Serveru ce biti i Policija, koja ce takodje biti na utakmicama, da odrzava red i mir!

Pored stadiona u Las Venturasu, treba Namappati stadion u Los Santosu/San Fierru!

Za Mappere se mozete prijaviti u sljedecem obliku:

Ime i prezime:
Godine:
Iskustvo sa mappanjem:
Neki vasi radovi:

Nagrada: Admin level 4, 50k InGame, Vodja neke grupe, Forum Global Moderator/Mapper (Zavisi do ranka vaseg mappanja)

A Za Skriptere:

Ime i prezime:
Godine:
Iskustvo sa pawnom:
Ocijenite svoj rad (1/10):
Neki vasi radovi:

Nagrada: Server Owner, GamePanel Password, Forum Admin!

Molim Administratore/Co-Administratore/Super Moderatore/Moderatore da Ne Lockaju temu!!!!

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
VUTRASI

Dodajte me na msn ako budem banovan!

[email protected]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Balkan Fanaticos - Click!!!

Ideja za server je ukradena. Ovo je moja ideja. Davna sam stavio to na BS i trazio tim i nashao ga, na serveru se radi!
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

hahahaha kako lazes -.-

Juce ja prico sa The Wolfom, sa njim radis server, i niste ni poceli radit skriptu, neznate sa PVarovima ni pr'nut,

Ja sam vam ubacio Reg/Log sistem, i onda kad sam dao skriptu, rekli ste da neznate ubacit bande hahahaha omg -.-

Dobro je reko Momak:

CitatO moj bože, botovi se množe'.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
VUTRASI

Dodajte me na msn ako budem banovan!

[email protected]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Balkan Fanaticos - Click!!!

Citat: [BH] Venom poslato April 21, 2011, 13:33:05 POSLE PODNE
hahahaha kako lazes -.-

Juce ja prico sa The Wolfom, sa njim radis server, i niste ni poceli radit skriptu, neznate sa PVarovima ni pr'nut,

Ja sam vam ubacio Reg/Log sistem, i onda kad sam dao skriptu, rekli ste da neznate ubacit bande hahahaha omg -.-

Dobro je reko Momak:

CitatO moj bože, botovi se množe'.
A kako te nije sramota? Shto la*es da nam nisi ukrao ideju?
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

cristiane

Ovo uopÅ¡te nije unikatno bilo je ovog i prije,samo Å¡to su propadali prije nego Å¡to su otvorili prema tome ne vidim razlog da se raspravljate,jer bit ću prinuÄ'en da vas bannam.

Ja stajem sa raspravljanjem!

Citat: yamaha poslato April 21, 2011, 13:41:03 POSLE PODNE
Ovo uopÅ¡te nije unikatno bilo je ovog i prije,samo Å¡to su propadali prije nego Å¡to su otvorili prema tome ne vidim razlog da se raspravljate,jer bit ću prinuÄ'en da vas bannam.

Necu da sve svadjam ali da kazem da ovako sigurno nije bilo kako smo mi zamislili. Unikatna je ideja 100%. Nismo ni napisali nigde na forumu kako smo zamislili.