biggame SAMP

Započeo bugi97, Decembar 05, 2009, 13:17:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

role play?  D:

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

aj barem imate pravu domenu ;)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

mafia san andreasa?
lider vam je neki s pederskim/nubovskim nickom?
cinjenica da imate 5 mafia dok razvijeniji serveri kao geforce ima samo 2 skriptane mafie?
nemoram bit nostradamus da predvidim vas downfall

r4z0r

Ljudi su vas obavjestili za otvaranje servera .. nisu zeljeli da vi pametujete dali server valja ili ne i da ga kritikujete .. ako valja valja ako nevalja do njih je i nemorate se odma vulgarno ponasat  :-\

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Decembar 05, 2009, 19:28:38 POSLE PODNE
Ljudi su vas obavjestili za otvaranje servera .. nisu zeljeli da vi pametujete dali server valja ili ne i da ga kritikujete .. ako valja valja ako nevalja do njih je i nemorate se odma vulgarno ponasat  :-\

ma neka....!svako ima svoje misljenje....a taj sa pederskim nickom ti je veliki lvl sa gf....!
Mada dodjite i probajte server pa se uverite...!

ja ih samo kritiziram kao sto ja ZELIM da budem kritiziran

r4z0r

Ako ja tebe podjem kritizirat nece lijepo bit .. zato pusti se vulgarnih komentara :S

ee nemojte sada ovde...xD
ostavite ovde da pisu oni koji imaju neko pitanje za server ili forum.....!
a naravno svi ste dobro dosli pa cak i ako lose komentarisete forum i server!

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Decembar 05, 2009, 19:38:58 POSLE PODNE
Ako ja tebe podjem kritizirat nece lijepo bit .. zato pusti se vulgarnih komentara :S

pocni molim te, jer ja ne vidim drugog nacina da postanem bolji.

wavefunction nisi u pravu.Sto vise admina/gamemastera to je vise igraca,sto vise lider mjesta vise igraca.Na serveru neka u stratu bude samo admina/gm/lidera 20online svi ce uc da vide sta je to pa mozda cak i ostat...