[GM] |FactionGame RolePlay V2.01|

Započeo Snich, April 16, 2011, 21:42:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Snich

Manja Biografija FactionGame RolePlay Servera

Prije svega zelim da pozdravim Administratore, Moderatore i ostale clanove Balkan Samp Foruma.
- Evo stavljam zadnje izdanje update-a FactionGame RolePlay skripte, definitivno prestajem sa skriptanjem jer mi oduzima mnogo vremena u zivotu, a i zaposlen sam pa nemogu vise ni da razmisljam kako treba a kamoli skriptam, sto znaci imam pametnijeg posla nego sjedit u kuci, pusit 3 kutije na dan, lomit zivce na definicijama, varijablama...itd...Zalosno ali istinito...
-Sto se tice skripte, skripta je optimizirana, ima jedan warning koji nisam rjesio...
Skriptu sam editovao od Balkan Underground skripte, mada se BU uopce ni ne primjecuje, mnogo toga je ispravljeno, jer je bilo i dosta bugova.
-Sve sam samostalno radio, znaci i mapu i skriptu, bez necije pomoci i bez necijih prijedloga.
-FactionGame uopce nije dugo trajao kao server, maksimalan broj igraca nam je bio 18, s vremenom smo spali na 5 igraca, tako da nisam vidio ni razlog a ni potrebu da dalje drzimo server.
Server smo drzali ja i Nidza_Haos, Nidza je pokretac projekta, to jest, on mi je dao davno ideju da otvorimo server, nakon cega sam nekoliko dana razmisljao, i onda sam pristao da otvorimo server, pa kako god bude.U pocetku nije islo nikako, jer skripta ije bila optimizirana i bilo je dosta bugova, nakon cega smo se ja i Nidza posvadjali, pa sam ja objavio prvi rad FactionGame-a na BS Forum.
-Nakon nekoliko dana, izmirili smo se, i odlucili da ponovo pokrenemo server sa istim imenom, sa boljim radom i placenim forumom (.info).
-Naravno, u pocetku je dobro islo, kada sam vidio jedne prilike oko 19:10 sati da je na serveru 15 igraca, nisam mogao da vjerujem da je na mojoj skripti i na nasem serveru toliko igraca doslo, zvuci smjesno ahaha ali iskreno nama je bilo srce kao pretis-lonac tih trenutaka, mislio sam da nam se sreca osmjehnula i da napredujemo, ali NE, to je samo neko izreklamirao nas server po drugim serverima i rekao da vracamo admine, gamemastere, statse...
-Za manje od pola sata nas je ostalo samo 3 na serveru, (shit) od tog trenutka pa nadalje nam nikako nije uspjevalo, jedva smo sabirali 10 igraca...
-Host se suspendovao, pa smo odlucili da ne vodimo vise, nakon toga sam objavio na BS da skriptu prodajem.
-Javljali su mi se neki likovi, ali su to manje-vise djeca, koji zele da im posaljem komplet skriptu pa da cekam na novac, pa su pak neki mislili da sam toliki bot da im posaljem skriptu da upale server da vide dali skripta radi na njihovom hostu, znaci to su sve vecinom bila djeca od 10 - 14 godina koja su me mislila preskocit, tako sto bi skriptu dobili FREE, pa eto sad je mogu dobiti FREE, ali samo kako oni tako i ostali, jer ja sam skriptu skinuo sa ovog Foruma , pa je tu i vracam.
Isto bih ovako uradio da je skripta neprocjenjiva, jer postujem ovaj Forum, nisam sebican, nisam neki debil, imam dovoljno godina da znam sta da razmisljam i "kako" da razmisljam, naravno na ovu temu ce pasti i mnogo losih komentara, pa cu se ja prema nekima otvorit, da im sve bude jasno...
-Skripta je optimizirana, tako da vjerujem da je sasvim O.K., nisam je testao jer znam kakva je, moram da priznam da je nisam upalio mnogo dana...
Toliko od mene, vjerovatno cu traziti od Administratora da mi banuju i zakljucaju acc, i ako ne bude tako, napravit cu poneku FS ili neku mapu, samo za BS Forum, jer je i on mene naucio mnogo stvari...

Toliko o mojoj biografiji FactionGame RolePlay Servera, za mene FG je jos jedno manje-vise vazno iskustvo, jer se svaki dan desava nesto novo, nesto bolje , a i losije, ali cu se uvjek sjecati dugih noci, mnogih sati koje sam proveo po nekim serverima a ponajvise na svom FactionGame-u

Evo ga, download sa full serverom...

http://www.megaupload.com/?d=ZSSD3EEI

Velik pozdrav, nekadasnji Snich_Wolf aka Snich_Falcone ( Ne brini Gigi ne furam se na tebe :D )
Poslednja Izmena: April 16, 2011, 23:41:53 POSLE PODNE od Darko

Mikic95

Super je gamemod, bio sam na otvorenju servera - sad je sigurno joÅ¡ i bolji. Lijepa biografija   ;)

Mirnas_Tajic

Nemoj ba skoni link daj baaaaaaa nemoj a jesi uspjet ces ti znaci blizi se dan kad ces otici i prestati skriptati

Suosječam se stobom. Sretno....
I da, scripta je fenomenalna. Pravi si faker  8)
Poslednja Izmena: April 16, 2011, 22:27:48 POSLE PODNE od Mr.Pawno [Grotti]
Ko tebe kamenom, ti njega suhim kruhom da polomi zube.

Najbolji citat:
Citat: ScaRy poslato April 14, 2011, 22:49:45 POSLE PODNE
imam steam na cs sve radi ali nemami coveculjka i slike sa strane...

Snich

Citat: Mr.Pawno [Grotti] poslato April 16, 2011, 22:13:08 POSLE PODNE
a zao mi je.... ali evo.. predlazem ti da brzo skrijes gm..

Ljudi, opusteno, ne skriptam vise, pawn sam bacio niz vodu, dajem GM  od sebe Vama, znaci ni jedne sekunde se ne kajem
Uzivajte..

Citat: | FG | Snich_Wolf | poslato April 16, 2011, 22:16:13 POSLE PODNE

Ljudi, opusteno, ne skriptam vise, pawn sam bacio niz vodu, dajem GM  od sebe Vama, znaci ni jedne sekunde se ne kajem
Uzivajte..

Verujem da je ovo ok, otvorio sma ga nema nista na njemu :S ni komandi ni nista...

Snich

Citat: matematicar poslato April 16, 2011, 22:17:58 POSLE PODNE
Citat: | FG | Snich_Wolf | poslato April 16, 2011, 22:16:13 POSLE PODNE

Uzivajte..

Verujem da je ovo ok, otvorio sma ga nema nista na njemu :S ni komandi ni nista...

O cemu pricas ti, kazes da nema komandi, pojasni mi, kakve ti komande trebaju, sta ti treba, ne razumijem te

Snich

poznaticovik

Joj žao mi je Å¡to ideÅ¡ mod ti je exxtra ali ima jedan problem, to je ona organizacija Yakuza ti uÄ'eÅ¡ u kuću a kada hoćeÅ¡ da izaÄ'eÅ¡ nema vrata i bug i čovjek leti da li bi mi ti mogao reći kako da poravim :D
Hvala

Snich

Citat: a.amar poslato April 16, 2011, 22:33:37 POSLE PODNE
Joj žao mi je Å¡to ideÅ¡ mod ti je exxtra ali ima jedan problem, to je ona organizacija Yakuza ti uÄ'eÅ¡ u kuću a kada hoćeÅ¡ da izaÄ'eÅ¡ nema vrata i bug i čovjek leti da li bi mi ti mogao reći kako da poravim :D
Hvala

UUUUU da to sam radio a nisam zavrsio, prijatelj mi dao ideju da izmenim interier, ali zasigurno nisam zavrsio sa Yakuzzom, nista edituovan je interier, samo odradi "izlaz" koordinate...

Barem bih to trebao znati :D
Vidim da si iz Bosne koji grad ?
Ja sam Zenica