[POMOC]Dobio sam jednu ideju

Započeo Retardinjo, April 16, 2011, 11:51:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Cyber
Detaljan opis problema:Ovako ja bih htio da napravim da igrac mora kupiti putovnicu u vjecnici da bi mogao ici u drugi grad...ja bi mogao napraviti kapije koje se automatski otvaraju ako igrac ima putovnicu, al neznam kako da napravim komandu za kupit putovnicu :S
Dio skripte: ako treba sta stavit cu ;)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): \\

Pod enum pInfo dodas pPutovnica i onda ako je igrac u vjecnici stavis ako igrac kuca odredjenu komandu npr /putovnica stavis
PlayerInfo[playerid][pPutovnica] = 1. Onda ako igrac kuca komadu /granica stavis da provjeri ima li igrac putovnicu if(PlayerInfo[playerid][pPutovnica] = 1 da moze preci gracnicu. Onda s else samo umjesto = 1  stavis =0 to je da provjeri ako nema . Ako nisi shvatio napravit cu ti ja poslje
Poslednja Izmena: April 16, 2011, 11:58:33 PRE PODNE od [BC]|PEN1|

hvala na odgovoru , idem probat napravit pa javim dal sam uspio  ;D

Menu nece u pawno da radi izbacuje mi neki error pa nez sta da radim jel ima netko pawno za download da ga skinem

Citat: Gangasta300 poslato April 16, 2011, 12:00:16 POSLE PODNE
hvala na odgovoru , idem probat napravit pa javim dal sam uspio  ;D

Nisam ti ja ovo uradio tocno vec kako bi rekli "skicirao" nadji funkciju u nekoj drugoj komandi pa se nadam da ces shvtit :D

nece mi u pawno da radi ali daj mi link da ga skinem

Citat: |CH|Trust poslato April 16, 2011, 12:04:32 POSLE PODNE

o cemu ti pricas?

EDIT:
znam da si samo "skicirao" :)

e al kako sad da napravim da kad ukuca /putovnica da mu da putovnicu ??? samo ovo da napravim (PlayerInfo[playerid][pPutovnica] = 1)?
Poslednja Izmena: April 16, 2011, 12:07:12 POSLE PODNE od Gangasta300

cristiane

Evo ti ban za koriÅ¡tenje duplog korisničkog računa.TakoÄ'e dobijaÅ¡ ban i na ovaj

napravio sam komandu ovako nesto kao sto si ti rekao:

if(strcmp(cmdtext, "/putovnica", true) == 0)
    {
        PlayerInfo[playerid][pPutovnica] = 1
        JB_GivePlayerMoney(playerid,-350);
        SendClientMessage(playerid, 0xFF4444FF, "Kupio si putovnicu, sada mozes preci granicu!");
        return 1;
    }

jel dobro to?

Citat: Gangasta300 poslato April 16, 2011, 12:05:09 POSLE PODNE

o cemu ti pricas?

EDIT:
znam da si samo "skicirao" :)

e al kako sad da napravim da kad ukuca /putovnica da mu da putovnicu ??? samo ovo da napravim (PlayerInfo[playerid][pPutovnica] = 1)?
Da, bas tako. Samo jos napravi da ti je sprema kad odes off i ucita kad se logiras

Evo pogledaj samo ovaj tut http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=78.0 pa ces vidjet!
Citat2. Pronadite u GF format(var,
i skroz na kraj di je citava lista tih recenica samo ubacite ovo

Kod:
format(var, 32, "GameMasterLevel=%d\n",PlayerInfo[playerid][pGameMaster]);fwrite(hFile, var);

3. Opet pronadete  format(var, onaj koji je ispod onog 1. i tamo na kraj
    ubacite ovo

Kod:
format(var, 32, "GameMasterLevel=%d\n",PlayerInfo[playerid][pGameMaster]);fwrite(hFile, var);

4. I onda opet pronadete format(var,     i ispod ovog 2 i tamo na kraj ubacite ovo
Kod:
SAmo ovo edituj

doÄ'e mi ovaj error kod moje komande :
expected token: ";", but found "-identifier-"

U giveplayermoney je problem  ::)

komanda:
/*================================PUTOVNICA=====================================*/
   if(strcmp(cmdtext, "/putovnica", true) == 0)
   {
       if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 4.0, 362.1358,173.4504,1008.3828 )) return SendClientMessage(playerid,ZELENA,"Niste u Gradskoj Vijecnici!");
       PlayerInfo[playerid][pPutovnica] = 1
      SendClientMessage(playerid, 0xFF4444FF, "Kupio si putovnicu, sada mozes preci granicu!");
      JB_GivePlayerMoney(playerid, -450);
       return 1;
   }
/*------------------------------------------------------------------------------*/
Poslednja Izmena: April 16, 2011, 12:41:35 POSLE PODNE od Gangasta300

jel imas junkbuster?
ako ne makni to JB_