[Pomoć] skripta za auto školu

Započeo [BURPG] Wistaa, April 14, 2011, 17:16:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja editujem Raven's GM trebalo bi mi da kada neko od igrača hoće da kupi vozačku dozvolu mora prvo da odgovori na neka od pitanja,kao neki dijalozi i to...
Ako je netko dobar čovjek neka mi pomogne hitno mi je!  :'(

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

poznaticovik

Citat: SEJFO poslato April 14, 2011, 17:16:26 POSLE PODNE
Ja editujem Raven's GM trebalo bi mi da kada neko od igrača hoće da kupi vozačku dozvolu mora prvo da odgovori na neka od pitanja,kao neki dijalozi i to...
Ako je netko dobar čovjek neka mi pomogne hitno mi je!  :'(

Trebalo bi nam da pročitaÅ¡ pravila  :'(

Pa promijenio sam text nije isto...

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

OSNOVNA PRAVILA

Prije nego otvorite novu temu koristite nasu TRAZILICU i pogledajte da li je negdje vec to isto pitanje na forumu bilo!
Tema mora biti uredno otvorena, ne smije pisati "IMAAAAAMMM PROBLEEEEMMM SAAA GF SKRIPTOOOM" nego "[POMOC] Ne mogu ubaciti vozilo u GF skriptu" !!!
Sve teme koje budu imale npr.  "[Pomoc] Potrebna pomoc" ce biti lockane jer u naslovu ne navode za sto im je potrebna pomoc
Svaka tema mora sadrzavati prefix [Pomoc] ili [Savjet] ovisno da li trebate pomoc ili pitate samo za savjet!!!
Zabranjeno je ismijavati bilo koga!!!
Zabranjeno je odgovarati na postove ukoliko nekome ne mozete dati savjet ili mu ne mozete pomoci!
U temi kada trazite pomoc, nesmijete praviti usporedbe. Primjer: "Mogu li ovo napraviti kao na XX serveru"...
Vasa tema mora biti napisana u ovom formatu, ili u suprotnom, ona ce biti lockana:

Skripta koju koristim:
Detaljan opis problema:
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ako imate prijedlog za izmjenu pravila, onda Vas molimo da se obratite na [email protected]
Napomena: dajemo si za pravo da u bilo koje vrijeme i bez objave promijenimo ova pravila ili napišemo potpuno nova!