Nova Ideja

Započeo admin, Maj 11, 2009, 13:28:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E sad bilo bi dobro da se reklamiramo i na forum.hr, na gamers.ba i na svim ostalim forumima i portalima gdje je to dopusteno, i na pcplay itd itd.
Pa pomozite nam koliko mozete, evo otprilike ovakav neki tekst ubacite:

Ovim putem zelim vas obavijestiti da se otvorio site koji je vec duze vrijeme najavljivan.
Naime radi se o Balkan-SA:MP site-u, koji za pocetak sluzi iskljucivo za educiranje skriptera, gdje ce oni moci stavljati svoje skripte ukoliko ih zele javno objaviti, gdje ce moci pronaci razne skripte, traziti pomoc za skriptanje i gdje ce moci pronaci razne tutoriale i upute kako skriptati i sl.
Na ovom site-u takoder mozete nauciti kako pokrenuti svoj server, bilo da je linux ili windows kao i kako zapoceti igrati i sve ostale stvari.
Takoder tu cete moci predstaviti i reklamirati svoj vlastiti server, vasi skripteri ce se moci educirati i moci cete sudjelovati u raspravama sa ostalim SA:MP igracima sa BALKANA kao i sa ostalim vlasnicima servera sa BALKANA!
Moci cete pronaci i domace i strane hosting firme i davati ocjene koja je najbolja tako da mozete sto bolje hostati Vas server.
Balkan SA:MP Security Team trenutno jos nije uspostavljen i nece biti sve dok ga ne prihvati vecina vlasnika BALKANSKIH SA:MP servera, ukoliko ga ne prihvate on nece ni biti uspostavljen.
Svi Tutoriali su prevedeni i na nasem su jeziku, ostale su samo jos neke sitnice koje ce u roku 2 dana biti ubacene.
www.balkan-samp.com/forum

E Nema beda ja cu se bacit na poso, da dogovorim i razmjene bannera...

M-Gun

ja cu svagdi di god nadem postat sam kad mi se dadne!!!!!!!!

M-Gun

matejdz

Dobro je... Reklamirajte i po drugim forumima, ne moraju biti samo ova cetiri ;)

cekaj kazem da je zagrijavanje, evo editiran je post, sada ih je 5...

trenutno trazim forume i sada cu svojih 270 clanova detaljno obavijestit na PM i mail  ;)

matejdz

Idem se i ja baciti na posao :)

M-Gun

ma idem i ja da pomognem !!!!!

ako nista barem sam vas naveo da krenete na posao vidim  ;)

evo obavijesteni svih 270 clanova BSF na PM i Mail a evo i teksta:

Dragi moji igraci i korisnici BSF-a,

Da vam kazem vise o novom otvorenom SAMP forumu, na koji bi bilo pozeljno da se svi registrirate i ukljucite u rad i sam projekt opcenito!

Radi se o svim balkanskim serverima udruzenim, razno ranim pomocima za scriptere ma puno toga... evo sta kaze sam osnivac projekta o ovome:

Ovim putem zelim vas obavijestiti da se otvorio site koji je vec duze vrijeme najavljivan.
Naime radi se o Balkan-SA:MP site-u, koji za pocetak sluzi iskljucivo za educiranje skriptera, gdje ce oni moci stavljati svoje skripte ukoliko ih zele javno objaviti, gdje ce moci pronaci razne skripte, traziti pomoc za skriptanje i gdje ce moci pronaci razne tutoriale i upute kako skriptati i sl.
Na ovom site-u takoder mozete nauciti kako pokrenuti svoj server, bilo da je linux ili windows kao i kako zapoceti igrati i sve ostale stvari.
Takoder tu cete moci predstaviti i reklamirati svoj vlastiti server, vasi skripteri ce se moci educirati i moci cete sudjelovati u raspravama sa ostalim SA:MP igracima sa BALKANA kao i sa ostalim vlasnicima servera sa BALKANA!
Moci cete pronaci i domace i strane hosting firme i davati ocjene koja je najbolja tako da mozete sto bolje hostati Vas server.
Balkan SA:MP Security Team trenutno jos nije uspostavljen i nece biti sve dok ga ne prihvati vecina vlasnika BALKANSKIH SA:MP servera, ukoliko ga ne prihvate on nece ni biti uspostavljen.
Svi Tutoriali su prevedeni i na nasem su jeziku, ostale su samo jos neke sitnice koje ce u roku 2 dana biti ubacene.
www.balkan-samp.com/forum

Naime, zelio bi da svatko izdvoji malo vremena za ovaj forum, da se registrirate jer mozete puno nauciti a i pomoci opcenito BSF, a najvaznije sebi!!!

Vise o tome ce biti obavijesteno u glavnom chatu ali evo link sam naveo takodjer zelio bi da svaki clan bsf-a ispred vlastitog nicka napise [>BSF]Nick npr. [>BSF] Kora (moj nick)

Ubrzo o tome puno vise cete citat u glavnom chatu i imat cete baner na dnu foruma!

LP

Poštovanje,
Balkan-SF Game Community Tim.

Ubrzo i banner na dnu i velik opis u Glavnom chatu  ;)

M-Gun

i ja sam svadgje postao sam sada radim pa cu kasnije vam pokazat

JoeBullet

Dobro bi dosla i grupa na FB-u  :)

Bravo Kora i Matej, zbilja ste se potrudili evo vam + karma.