Mafije/Bande San Andreasa

Započeo mafica .pwn, April 08, 2011, 18:40:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo danas cu vam reci koje su to bande i Mafije San Andreasa te nesto o njima.


Ima nekoliko Banda/Mafijau igrici,ali vas lik (CJ) je u Grove Street Families (likovi obuceni zeleno).


Zanima vas kako zapoceti war (rat) sa drugim bandama ?


Jednostavno:
1.Trebate prici bandi ali morate paziti da su oni na svom teritoriju.
2.Sada trebate ubiti najmanje 3-4 clana protivnicke bande kako bi sukob poceo.
3.Kada ih sve pobijete osvajate taj teritorij.




Grove Street Family

Najbolja banda u gradu,face,legende osim onih dvoje (Rydera i Smoke-a koji vas izdaju).Ta nasa banda bila je mnogo oslabjela zadnjih godina zbog unutarnjih sukoba,droge i svojih glavnih konkurenata bande Ballas.
Seville Boulevard Families i Temple Drive Families su se odvojili od Grove-a.Iako i dalje nose zelene boje to ne znaci da su oni saveznici.Tako je Grove Street iz dana u dan sve vise slabio dok su se Ballasi i Vagosi svakim danom sve vise i vise pojacavali.
Najpoznatiji u Grove Streetu su Sweet (Sean Johnson), Big Smoke (Melvin Harris), Ryder (Lance Wilson) i CJ (Carl Johnson).Banda se trebala ponovno ujediniti i biti dobra kao nekad u stara vremena.Nakon Carlova ponovnog dolaska iz Liberty Citya populacija i ozivljavanje bande zapocinje.
Slika pripadnika Grove Streeta:




The Ballas

Ti banditi su najveci suparnici Grove Streeta (oni ljubicasti.Prave pi*kice.Mogli su naprimjer uzet rozu boju).Dijelimo ih na 2 ekipe  Front Yard Ballas i Rollin Heights Ballas .Yard Ballas su najopakiji diler droge u Los Santosu te najveci konkurenti Grove Streeta,a Rollin Height Ballas su pojacanje Yard Ballasima.Oni zauzimaju malo podrucje Glen Parka te se sire ka Idlewoodu.Oni u Los Santosu djeluju vec od pocetka 70-ih,a upleteni su u sve (dilanje oruzja,dilanje droge,prostituciju,nadalizam i sl..Rivali su im Grove i Vagosi za kontrolu istocnog dijela grada.Djeluju jos od 1970-ih a upleteni su u sve : dilanje oruzja i droge , prostituciju , vandalizam.
Slika pripadnika Ballasa:




Los Santos Vagos

Ti likovi su zauzeli sjever te istok Los Santosa,tocnije kvartove: Las Collinas i Los Fores.Ova banda veliki je neprijatelj Varios Los Aztecasa.Tesko su upetljanji u dilanje droge te su povezani sa Big Smokeom koji uglavnom pravi crack.
Slika pripadnika Vagosa:




Varios Los Aztecas

Latinska banda iz "Malog Meksika".Prepoznatljivos tim je laka jer nose marame plave tirkizne boje.Oni su glavni konkurenti Los Santos Vagosa.Jako dobro su upleteni u  nasilje te dilanje oruzja.Ta banda polaku izumire,doslovce nestaje.Za njih je posebnost ta sto nemaju nikakve veze sa drogom,niti  je uzimaju,niti dilaju,niti konzumiraju.Poznati clanovi Aztecasa su:Cesar Vialpando, Sunny, Gal and Hazer.
Slika pripadnika Aztecasa:




San Fierro Riffa

Jos jedni tipovi slicno obuceni,ali ovi haraju po San Fierru tocnije kvartu "Garcia".Oni koji voze automobile Sabre i Blade.Cuje se da su oni glavni internacionalni sverceri droge.Ne trpe Meksicke bande iz Los Santosa.Glavna faca iz San Fierro Riffa jest T-Bone Mendez.
Slike pripadnika San Fierro Riffa:




Triads

Triadsi su vise mafije nego banda.Dolaze iz San Fierra,a glavna faca mafije jes Ran Fi Li.Oni pomazu tipu po imenu Wu Zi Mu.Wu Zi Mu jeste slijepi Japanac.Triadsi vode Four Dragons Casino u Las Venturasu.
Slike pripadnika Triadsa:




Da Nang Boys

To su Vijetnamci koji se vrte po San Fierru te se pripremaju za preseljenje u United States.Uglavnom nevole Triadse te prave probleme.
Slike pripadnika Da Nang Boysa:




Toliko od mene.Nadam se da nisam izostavio koju bandu,ako jesam napisacu je poslije.Nadam se da sam neke uputio u bande San Andreasa te njihove poslove.Stvarno sam se potrudio stoga nemojte govoriti da je cista glupost ili da je kopirano.Naravno text nisam pisao iz glave sluzio sam se jednim blogom,ali sam rijeci promjenio te pokusao unijeti sto vise maste.Opet mislim da ce nekima biti od koristi :D

Izostavio si ih dosta -.-

btw pohvala za trud


Correlli


Citat: Correlli poslato April 08, 2011, 21:27:20 POSLE PODNE
Citat: [AG] mafica .pwn poslato April 08, 2011, 20:47:43 POSLE PODNE
Citat: _tHe_WoLf_ poslato April 08, 2011, 19:56:32 POSLE PODNE
Izostavio si ih dosta -.-

btw pohvala za trud
De reci napisem :P
Hvala ;)

Leone Family
Forelli Family
Russian Mafia
Stvarno nije mi bilo ni na kraj pameti za njih postavicu sutra.HVala Correlli

...Neno...

Dobro je
Poslednja Izmena: April 09, 2011, 07:27:15 PRE PODNE od |ЯPF|...Neno...

poznaticovik

Izostavio si neke , ali pohvala za trud.



Citat: CH|Rile poslato April 12, 2011, 17:43:08 POSLE PODNE
Lijepo :).
BTW. Stavi ono Å¡to ti je rekao Corelli.
Trazim da vidim cime se bave i sl. :P
Imam ja i drugog posla (mapam za gonss-a :D )