PRIJEVARA!

Započeo [PL]Xx_KiCo_x3, Novembar 30, 2009, 16:59:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eto prije 2 dana mi Alex Correlly reko da mi je naso neki jeftin host (100 slotova -> 50 kn) reko je da se moze placat preko paypal, kreditne kartice ili putem bonova (kupim TELE2 bon od ***kuna i posaljem mu kod) i dao mi je njegov xfire
mi smo se sve dogovorili i on je cijelo vrijeme 'bio u zurbi' (taj sa xFire- "hostinghr" mu je nick) i nakon sta sam mu dao kod od bona za 50 kuna on mi je send mail:

Dobrodošli u Hosting HR Usluge

Vaša usluga:SAMP Host:150Slotova
Vaša usluga vrjedi OD>DO:30.11.2009>30.12.2009

CPanel Username: ***** nije bitno
CPanel Pass: ******nije bitno
CPanel URL: http://panel.byethost.com
FTA Username: **
FTP Password: **
FTP: ftp.byethost2.com

i kako on kaze, 'otisao u ljubljanu',
i uglavnom poslije sam skuzio da je taj byethost web hosting i to besplatan :S
A kad sam iso vidit xfire profil od "hostinghr" vidio sam da sam mu ja jedini prijatelj, tojest Corely nije uopce chatao s njim nego je to on
i sad nemam hosting, 50 kuna otislo njemu

Molim vas pduzmite nesto !
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2009, 17:02:22 POSLE PODNE od [LG]_eXtReMe_
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

Correlli

Eto, ode i njemu raćun sa ovog foruma jer koristi slićno ime kao i ja, a takvih pokušaja sam previše vidio.
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2009, 17:05:04 POSLE PODNE od Don Correlli

a odu meni 50 kuna u PM jbm mu sve i takvim prevarantima, dobro da nisam iso placat polugodisnje 250 kuna :S
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

Correlli

Mi ti ne možemo pomoći, mi nemamo ništa sa tom hosting tvrtkom ili sa Alexom. Dogovori se sa njime.
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2009, 17:08:14 POSLE PODNE od Don Correlli

on me block svugdje uzo 50 kn i pokupio se mamu mu
Perfect Life

a nis nemozes sad si izgubio .. jbg
Poslednja Izmena: Novembar 30, 2009, 17:10:54 POSLE PODNE od [DAt]Nik Delgad

Olako se upustas u tako nesto...
Prvo smartex,sad alex.
Ako vec ides s nekim nesto radit pobrini se onda barem o tome da ga dobro upoznas...:S

Citat: [LG]_eXtReMe_ poslato Novembar 30, 2009, 17:06:08 POSLE PODNE
a odu meni 50 kuna u PM jbm mu sve i takvim prevarantima, dobro da nisam iso placat polugodisnje 250 kuna :S

jebote sta ima veze ako si na tih 50 kn naucio lekciju vrijede vise tisuca kuna koje ti je neko mogo ukrast. a ako nista nisi naucio placi svake sekunde za 50 kn

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

prijavi ga MUPu hahhaha...

pa sta ste naivni sta uzimas hosting od neke cudne firme?.. ni website nema sa domenom FFS!

edit: imas jeftini hosting=> www.game-hr.com .. takoder i jeftin je webhosting pa vidi...
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2009, 13:47:38 POSLE PODNE od GGC
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.