[Pomoc] Intro

Započeo [Bp]jovan, April 03, 2011, 10:47:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj Gamemod
Detaljan opis problema: Ovako Ubacio Sam intro I Sad Imam ove erore Neznam Kako da ih sredim
Deo skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D:\Rezerva\Moj gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60437) : error 017: undefined symbol "playerid"
D:\Rezerva\Moj gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60439) : error 017: undefined symbol "playerid"
D:\Rezerva\Moj gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60445) : error 017: undefined symbol "playerid"
D:\Rezerva\Moj Gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60447) : error 017: undefined symbol "playerid"

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

60437-----new loginname[64];
60439------format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli, %s\nTaj nick je registrovan.\nSada se mozete prijaviti:",loginname);
60445------   new regstring[128];
60447-----GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));

Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Pod koji si callback to ubacio?

Ma Uzeo Sam iz Cybera Kad ubacim Sve Iz cybera Sve radi Ali onaj Register Sistem Neznam Kako da izbacim...Pa sam Promenio Reg sisterm I kad sam promenio Te erore mi izbacuje