[Pomoc] Intro

Započeo [Bp]jovan, April 03, 2011, 10:47:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj Gamemod
Detaljan opis problema: Ovako Ubacio Sam intro I Sad Imam ove erore Neznam Kako da ih sredim
Deo skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D:\Rezerva\Moj gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60437) : error 017: undefined symbol "playerid"
D:\Rezerva\Moj gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60439) : error 017: undefined symbol "playerid"
D:\Rezerva\Moj gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60445) : error 017: undefined symbol "playerid"
D:\Rezerva\Moj Gamemod\gamemodes\Gamemode.pwn(60447) : error 017: undefined symbol "playerid"

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

60437-----new loginname[64];
60439------format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli, %s\nTaj nick je registrovan.\nSada se mozete prijaviti:",loginname);
60445------   new regstring[128];
60447-----GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));

Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

Pod koji si callback to ubacio?

Ma Uzeo Sam iz Cybera Kad ubacim Sve Iz cybera Sve radi Ali onaj Register Sistem Neznam Kako da izbacim...Pa sam Promenio Reg sisterm I kad sam promenio Te erore mi izbacuje