[POMOC] NEmogu da dodam vlasnika

Započeo ~DARE~, Mart 31, 2011, 20:34:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako imam editovan streetstory mod i kad ga pokrenem kuci i sve uradim mogu da dodam vlasnika i sve radi super...
Al kad sam to prebacio na hosttt....Kad sebi dodam admina i kad se ulogujem ,,,napisem svoj pass i uvek me izbaci i dobijem bann..probao sam da upisem i rcon pass ali neprihvata..

Ako moze pomoc sta ra radim

Hvala unapred

postavi sebi admina preko filezille jer na GP nemoze, valjda pomijesa podatke accounta.. ;:S  :)

milis na /rcon login  pa onda da dodam???a kako da dodam kad se ulogujem

Citat: ~DARE~ poslato Mart 31, 2011, 20:43:03 POSLE PODNE
milis na /rcon login  pa onda da dodam???a kako da dodam kad se ulogujem

ocito neznas sta je filezilla » KLIK «
ako opet neznas stavi na komandu s kojom dijelis admine (/makeadmin) dodaj da je moze koristit rcon admin tj. dodaj

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1337 || IsPlayerAdmin(playerid))

onda se logiraj na rcon i dadnes sebi 1338 :)
Poslednja Izmena: Mart 31, 2011, 20:48:41 POSLE PODNE od K4Я!K3

Ali ja sebi dodam admina i kad izadjem i opet udjem i kad ukucam pass pise pogresam pass i dobijem ban

Citat: ~DARE~ poslato Mart 31, 2011, 20:55:56 POSLE PODNE
Ali ja sebi dodam admina i kad izadjem i opet udjem i kad ukucam pass pise pogresam pass i dobijem ban

selektiraj mapu sa modom i brzo pritisni delete + enter

kako to?

Meni drug kaze da ima fora na /rcon login """" pa onda neka komanda al on nezna koja
Poslednja Izmena: Mart 31, 2011, 21:02:46 POSLE PODNE od ~DARE~

Ma jarane to je jednostavno... na svom GM dodas sebi na user fajl admina i taj fajl ubacis na GP i to je to... bez mucenja ;D
//

Ma jes jarane ja to uradio al kad udjem trazi mi pass ja upisem onaj sto mi bio i kaze pogresan pa odem vidim pass isti probam ja da napisem rcon pass kad nece ni to

PA ZAR NIKO NEMOZE DA MI POMOGNE
Poslednja Izmena: Mart 31, 2011, 21:26:58 POSLE PODNE od ~DARE~

black_dota

Jesi ti retardiran?

U server.cfg u rcon_password napises neki pass, za primer nek bude asd123
Udjes u igru, i kad se spawnujes i ulogujes i sve, kucaj /rcon login asd123, i onda ides /makeadmin tvojid admin_level

Jel to tesko?

ALO CITAJ ja sam to probao i nece nece nikakoooo

Cobra 11

Citat: ~DARE~ poslato April 01, 2011, 14:31:04 POSLE PODNE
ALO CITAJ ja sam to probao i nece nece nikakoooo

Citat: K4Я!K3 poslato Mart 31, 2011, 20:47:33 POSLE PODNE
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1337 || IsPlayerAdmin(playerid))

trebas da ti neko nacrta???

black_dota

Lik nas pravi budalama, mi ovde njemu pokusavamo da pomognemo on na sve kaze nemoze nece nevalja i neznam sta.

EDIT: Svih 7 postova sto imas si u ovoj temi napisao -.-"
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 15:25:58 POSLE PODNE od [InfernoGaming]dJ^DotA

1. ja sam dodao sebi admina u users file....nece
2. preko /rcon login isto nece
3.dodao sam i f(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1337 || IsPlayerAdmin(playerid)) pa opet kucao i nista!
a za vasu informaciju resio sam problem....a ovde kao neki jaki scripteri mi odgovaraju a ja pitao mog druga koji mi je sasvim slucajno resio problem
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 16:22:54 POSLE PODNE od [InfernoGaming]dJ^DotA