[POMOC]Slikanje

Započeo **Ezel**, Mart 30, 2011, 19:28:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo da vam kazem ja sam novi u Low Maping i sada sam skriptao PD,FBI i par bandi ,burg i sada neznam kako to sliknuti ako neko zna neka mi se javi

____________________--
Ako trebate nesto iz mapiranja javite se meni novi sam i ide mi dobro
NL gazdahttp://nl-gaming.net/forum/ 

IP188.40.66.75:7777

Citat: ***Blacky Man*** poslato Mart 30, 2011, 19:28:49 POSLE PODNE
Evo da vam kazem ja sam novi u Low Maping i sada sam skriptao PD,FBI i par bandi ,burg i sada neznam kako to sliknuti ako neko zna neka mi se javi

____________________--
Ako trebate nesto iz mapiranja javite se meni novi sam i ide mi dobro

Cekaj XD

Ti zelis slikati u GTA SAMP? ili MTA editoru? Jer vidim kazes u mappingu si novi, a tamo si skriptao nes. Sto tocno ciljas?

Slikas sa F12 u GTA SAMP. Ako na to mislis.

slikas u mta sa F12 a bude ti u program files<mta san andreas<screenshots            a u SA-MPu sliaks sa f8 bude ti u my documents gta san andreas samp screenshots

Uploaded with ImageShack.us

Ako oces u MTA slikati, slikas sa F12, i spremi ti se u Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas/Screens

Dobio si svoj odgovor, jos jednom:

MTA > F12
SA:MP> F8

~LOCK
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri