[POMOC]Anti cheat

Započeo Mirnas_Tajic, Mart 30, 2011, 11:04:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mirnas_Tajic

Skripta koju koristim:Street_Stories
Detaljan opis problema:Vako ocu da ubacim anti chit iz LARP moda posto u LARP ima sjajan anti chit i ja ga ocu da prebacim u Street_Stories al neznam kako da to uradim
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Ali znas u cemu je problem,u tome sto kad opljackas banku on ce te banovati,a ja hocu iz street storiesa da izbrisem skroz anti-cheat,pa ako neko moze da mi pomogne? :D

Mirnas_Tajic

Nevjerujem da ce JunkBuster Anti-Cheat da te banuje ako opljackas banku ccc znam da ovaj anti cheat sto je u Stret_Stories ako opljackas banku on te bana ccc

Citat: [BU]Ryder_Crips poslato Mart 30, 2011, 11:06:48 PRE PODNE
Ali znas u cemu je problem,u tome sto kad opljackas banku on ce te banovati,a ja hocu iz street storiesa da izbrisem skroz anti-cheat,pa ako neko moze da mi pomogne? :D
Koji imas antichit ??
ako imas JunkBuster obrises datoteku iz scriptfiles pod nazivom Junk Buster i odes u mod i izbrises   #include <JunkBuster>
                                                                                                                                                               #include <JunkBuster_Client>

Nije JunkBuster u tome je problem :( :'(

Mirnas_Tajic

Mislim dajte meni pomozite kako da ja ubacim JunkBuster

Pa skines anticheat...onda ga ubacis u filescript...onds one include ubacis u pawno>include i udes u pawno i derfiniras ga npr <JunkBuster>
Vise ne skriptam!!!
Ako vam treba pomoc oko PC-a posaljite mi PM...pomoc cu vam ako znam !

Ma znm ja ubaciti JunkBuster,ali sjebat ce ti se sve ako nisi izbrisao onaj u skripti.

Mirnas_Tajic

e Rayder ajmo vako ja tebi pomognes da izbrisaes anti Chit a ti meni pomognes da ja ubacim anti chit

I pao je dogovor vazi ali kako cemo to izvesti?

Ovo vam nije chat,imate PM.- .-

Omg izbrises ga na istitaj nacin kak  si ga ubacio -.- logicno
Vise ne skriptam!!!

Al nisam ga ja ubacio kakav si ti hed   8)

Citat: [BU]Ryder_Crips poslato Mart 30, 2011, 12:25:01 POSLE PODNE
Al nisam ga ja ubacio kakav si ti hed   8)

Reko si da znas ubacit anticheat bio bi [cenzura] da ga neznas izbrisat -.-"

EDIT:odi u pawno i obrisi #defnrt <junkbuster> i izbrisi ono iz filescripte junk buster
Poslednja Izmena: Mart 30, 2011, 12:29:41 POSLE PODNE od MatijaCH
Vise ne skriptam!!!

Ali znam ubaciti JunkBuster a ovo nije JunkBuster nego neki drugi sto je u skripti!