|TRAZIM| Trazim balkan underground mod

Započeo hudiga, Mart 28, 2011, 23:12:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel ima neko balkan underground mod al da se vide objekti..ja imam mod al nikako ne mogu ispraviti to..mijenjao sam 10 vrsta streamera i nikako nece..pa ajd ako neko ima to ispravljeno nek mi da link ili posalje na PM...

Hvala unaprijed
Poslednja Izmena: Mart 28, 2011, 23:13:39 POSLE PODNE od James_Collins

koji problem konkretno imas? objekti se uopste ne vide, ili se djelimicno vide?

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Mart 28, 2011, 23:16:16 POSLE PODNE

vide se tek kad pridjem skroz kod njih

Citat: $--L84S--$ poslato Mart 28, 2011, 23:31:46 POSLE PODNE
Korisits CreateDynamicObject ??

ma sve sam probao..bas sve..i nece nikako...aj ako nekom nije problem da to popravi ako se moze..pa da mi dadne link..jer meni nece nikako...probavao sam milion nacina

Johnny

Sto se tice objekata koji se vide kad se tek bas priblizis.Prebaci ih u CrateDynamicObjcet i gore stavi #include <streamer> i ubaci ovaj include u folder pawno/include i radi ce ti -> KLIK
Posle toga idi u server.cfg dodaj plugin streamer i sacuvaj i otvori server. Pozz  :)
Poslednja Izmena: Mart 28, 2011, 23:35:56 POSLE PODNE od Johnny[E]

Citat: James_Collins poslato Mart 28, 2011, 23:25:08 POSLE PODNE
Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Mart 28, 2011, 23:16:16 POSLE PODNE

vide se tek kad pridjem skroz kod njih

to ti se moze desiti sa midostreamerom zato sto je mido koji ide uz tu staru skriptu star, tj nije kompatibilan sa 0.3c sampom.
podji na forum samp i skini novi mido streamer (ako vec njega koristis), ili koristi plugin streamer (preporucujem)

Citat: Johnny[E] poslato Mart 28, 2011, 23:34:50 POSLE PODNE
Sto se tice objekata koji se vide kad se tek bas priblizis.Prebaci ih u CrateDynamicObjcet i gore stavi #include <streamer> i ubaci ovaj include u folder pawno/include i radi ce ti -> KLIK
Posle toga idi u server.cfg dodaj plugin streamer i sacuvaj i otvori server. Pozz  :)

kad ubacim taj streamer i to sve...onda kad ocu sve sacuvati izbaci mi eror Streamer.inc (435)
                                                                                                                                          (449)

i zbog toga mi nece da pokrene server

Johnny

Udji u pawno lociraj gm i onda opet complite.  ::) (cekam odgovor)

Citat: Johnny[E] poslato Mart 28, 2011, 23:43:49 POSLE PODNE
Udji u pawno lociraj gm i onda opet complite.  ::) (cekam odgovor)

uradio sam to...i kad ocu da pokrenem server pise mi run time error 19

imas li foder plugins? i unutra streamer.dll ili streamer.so ( u zavisnosti od operativnog koji koristis) ?

Johnny

streamer.dll - Kucni server.
streamer.so - Preko neta.
Moras imati folder sa plugins i unutra ova dva i jos ako neke koristis dodatne.)

@Gigi pretekaosi me  :D

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Mart 28, 2011, 23:46:05 POSLE PODNE
imas li foder plugins? i unutra streamer.dll ili streamer.so ( u zavisnosti od operativnog koji koristis) ?

nemam folder plugins...i otvaram na kucni server

nebitno gdje otvaras, moras imati folder plugins i dodati streamer.dll ili streamer.so

@johnny ispravka

streamer.dll - windows
streamer.so - linux

ne mora da znaci da su sve game hosting firme bazirane na linuxu , postoje i one sa windowsom  ;)