Vbulletin Licensa

Započeo [Modern]°°Lopez°°, Mart 24, 2011, 15:46:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

evo posto zelim tj mislim sa svojim communityem jako ozbiljno zelio bih imati Vbulletin na forumu,imao sam prije licensu ali sam bio totali bot pa nisam znao ni dal je vrijedila nit ista,sada ju zelim kupiti ali nemam 1000kn trenutno,a nasao sam lika koji bi mi ju prodao za 85â,¬ sada me zanima kako ad znam da je licensa pravovaljana itd? ako netko zna neka pomogne :D
Modern Roleplay Vlasnik,Uskoro...

Citat: [Modern]°°Lopez°° poslato Mart 24, 2011, 15:46:29 POSLE PODNE
evo posto zelim tj mislim sa svojim communityem jako ozbiljno zelio bih imati Vbulletin na forumu,imao sam prije licensu ali sam bio totali bot pa nisam znao ni dal je vrijedila nit ista,sada ju zelim kupiti ali nemam 1000kn trenutno,a nasao sam lika koji bi mi ju prodao za 85â,¬ sada me zanima kako ad znam da je licensa pravovaljana itd? ako netko zna neka pomogne :D
A da pitas ove na vBulletin official forumu?

eh barte chris vidis znao sam da ce to netko pitati,pitao sam prije 2 dana nema odgovora!
Modern Roleplay Vlasnik,Uskoro...

Neces to moci znati,ja 80â,¬ nebi riskiro,ev ja si isto nabavljam vBulletin i radje skupljam lovu za kupim Officialnu pravo valjanu licensu preko njih direct nego npr.preko eBaya,
jer 99,9% je prevara pa nije isplatljivo ici se zajebavati za nekih 200-300Kn ak vec dajes 600-700KN!

Daces 100eur za licencu?
Nikad to ne bih dao :D
Ako mislis da ces da izgledas tako ozbiljnije,instaliraj phpBB..Oni su isto jaki ( i po meni lepsi) ,kako neki forumi koji su najjaci u Srbiji imaju phpbb,sto ti ne bi mogao,nego hoces vBulletin :D
Jer moj auto mnogo konja ima
prva potpis druga i u oblaku si dima
zato kad me vidis, bolje bezi od mene
ja sam narkoman, benzin tece mi kroz vene

285$ kosta.....
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Ako hoćeÅ¡ ilegalno,tu sam  :D

cristiane

Autor teme je isključen sa foruma.
Lock.