Mape za Edimax [Prijedlog vi ocjenite]

Započeo Edimax RolePlay, Mart 23, 2011, 20:03:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mapa od: Curtis-a (mene)
Vrijeme:Obadvije oko 30-45min
Video:Klikni1     Klik2
Komentar:Zelim da vidim komentare ostalih clanova,btw. nadam se da neko nece ukrasti ideju  ::) Mislim da je unikatno  8)
[Ocjene od 1-10]

Banka mi se ne svidja, ove palme su retardirane... :S
Banka 5/10 a ova voda 10/10 radi odlicne ideje!
Samo tako ljudi, budite unikatni!
Poslednja Izmena: Mart 23, 2011, 20:10:14 POSLE PODNE od [Modern] Sonny

Banka:10/10
Ovo drugo mi se ne svidja bas nesto 7/10

Curtis,treba da te je sramota! Kako si jadan!

BalcanNation ti je dao u poverenju da pogledas mod i odma moras kopirati! Kako jadno. -.- Ovo je inace video na BalcanNation modu,koji ce se uskoro otvoriti. Ja i jos neki smo videli taj mod,posto Curtis pravi neki video za njega,pokazao mu je mod . Jos ti kazes nekom da ne kopira. Sramota!
-Mislim na onu vodu u tunelu

Majke mi moje mile,ja sam bio na tom modu,sta me on provozao jeste,iznad NEWS zgrade,preko SF i preko Plaze,znaci niti sam vidjeo Vjecnicu i PD a kamo li to  :-[
Btw. nebi izdao BalkanNationa,krvi mi moje,lik je Majka,sta mi je sve pomogao,btw ako je tako necu dati Zicu mapu  :'(
Poslednja Izmena: Mart 23, 2011, 20:12:47 POSLE PODNE od [ED].:Curtis:.

Citat: [ED].:Curtis:. poslato Mart 23, 2011, 20:11:58 POSLE PODNE
Majke mi moje mile,ja sam bio na tom modu,sta me on provozao jeste,iznad NEWS zgrade,preko SF i preko Plaze,znaci niti sam vidjeo Vjecnicu i PD a kamo li to  :-[
Btw. nebi izdao BalkanNationa,krvi mi moje,lik je Majka,sta mi je sve pomogao,btw ako je tako necu dati Zicu mapu  :'(
Ma da,nisi video! Kako se bas potrefilo tako da imate iste ideje  :o Taj mod je jako unikatan,i nije u redu da mu uzmes ovakvu unikatnu ideju.

Citat: joXy poslato Mart 23, 2011, 20:14:58 POSLE PODNE
Citat: [ED].:Curtis:. poslato Mart 23, 2011, 20:11:58 POSLE PODNE
Ma da,nisi video! Kako se bas potrefilo tako da imate iste ideje  :o Taj mod je jako unikatan,i nije u redu da mu uzmes ovakvu unikatnu ideju.
Rekao sam da necu davati nikome mapu,Balkan-a postujem kao majku svoju,matere mi moje NISAM VIDJEO TO,i necu biti supak i dati sad ovo,ali nmvz,ja makar imam postovanje prema nekima,tako da...izvinite,ja cu sa njim da popricam nasamo

Nemojte davat svima pass... Kod nas samo owneri imaju pass od test servera... Btw. Svaka cast onome ko je smislio tu vodu ^^

DoN

*

Ova voda je extra 10/10..Samo nevalja sad ce se nac neko pametan i kopirat to....
Banka mi se isto svidja mada je moglo bolje al ipak 10/10...
Najbolji i najpovoljniji Game i Web hosting na balkanu
Ako želiš Game ili Web host od Game Hr-a obrati mi se na PM
Trenutno radim na projektu RG:RP..
Neodgovaram na bezveze PM-ove..
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati
Citat: Nikola_Hawks poslato Mart 23, 2011, 19:25:24 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:GTA RP Od 0

Mikic95

Banka onako, a ovo za vodu je lijepo smišljeno...

Hvala BalkanNation sto si mi pokazao server i sto sam ukrao od tebe ideju za vodu -,- !
Kr0s3
is back...

[FilterScript] BizzSystem
[FilterScript] Dinamicno Rotiranje Objekata

[MAP] BalkanNation: BalkanTV

[Tutorial] VrsteVozila
[Tutorial] Razne boje sa starim bojama
[Tutorial] Radenje RPG moda "od 0"

Ukoliko trebate pomoc u skriptanju, neznate nesto napraviti ili neznate popraviti neki bug slobodno me PM...
Voljan sam pomoci svakome, jer kada sam ja ucio meni nitko nije...

Ukoliko nas podupires stavi na svoj profil,
skripta online uskoro

www.balkan-nation.com

Citat: BalcanNation poslato April 01, 2011, 13:16:36 POSLE PODNE
Hvala BalkanNation sto si mi pokazao server i sto sam ukrao od tebe ideju za vodu -,- !
Obavjest:Postovani B.N. Niko vas nece ubiti ako pogledate vase Inbox Sanduce,sa postovanjem,osramoceni Curtis  :-[
EDIT:Ideju nisam uzeo od tebe,vec je netko pitao na BS tu kako da poveca Nivo vode,ja sam se sjetio ih objekata i napravio,a to sto se Utrefilo da si ti to isto napravio,sasvim slucajnost,btw. ja to na tvom serveru nisam ni vidio  :-*
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 13:22:37 POSLE PODNE od ►Powe[Я]◄

odlicno 11/10  8)
Poslednja Izmena: April 01, 2011, 14:37:57 POSLE PODNE od ♫ -► DJ Kevin ◄- ♫