Zaradite besplatno pare ( VirtaPay)

Započeo [LH]Prozivka, Mart 22, 2011, 23:01:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Registrujte se preko ovog linka ja cu dobiti 10 dolara a vi 25 dolara pri registraciji preko moga linka. Svaki dan se logujete i dobijate po 20 dolara a ako vam se neko registruje isto 10.

http://www.virtapay.com/r/bookies

Nije Prevara: Ovo ce samo biti dok ne daju pravu public verziju. Ali vase pare ce ostati i vi cete moci da ih trosite posle tog. Zato se registrujte i zaradjujte sto vise novca!!

Srecno  :)

Kako da ih trosimo kad nisu kod nas ako ih zaradimo  ::)  ::)
Poslednja Izmena: Mart 22, 2011, 23:02:46 POSLE PODNE od Nikola I

A jesi nob. Sad sam reko da je u beta fazi a kad pocne redovno sa radom to jest kad bude public verzija moces podici pare!
Poslednja Izmena: Mart 22, 2011, 23:03:49 POSLE PODNE od Prozivka

cristiane

Objesi to mačku od rep,da je tako lahko zaraditi novac danas bi svi bili bogataši.

Pa pokusajte pa sta bude bude.
Poslednja Izmena: Mart 22, 2011, 23:06:47 POSLE PODNE od Prozivka

eh kad sam ja ovo..  8)
to ti je najbolje odmah zaboravit  :P

btw pazi naslov teme Zaradite besplatno pare ( VirtaPay)    :'(

[ЯPF] K4Я!K3 ajde molim te nemoj se gubiti. Inace ovo drzi PayPall ! Brate ajde molim te se malo raspitaj oko ovog sajta i sve to pa se odma javi i nemoj ti tu stavljati neki plac i tako bezveze ni nemas pojma uopste o cemu se radi!!

koja je svrha ove stranice? oni ne dobijaju nista sa ovim...ko bi dao 20 dolara na dan svima koji su regovani na to? nece vam dati nista, samo reklamirate tu stranicu i nista ne dobijete

ahahhahaha jesi me nasmiao vidi se da si klinjo 20 dolara ako se ne varam priblizno 120kn a za to u hr trebas radit gotovo cijelo radno vrijeme 8 sati
a ti bi to zaradio u 1 min hahahhahaha

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Koliko im je vjerovati,trenutno je sajt u beta fazi testiranja...Prvi beta korisnici,imaju Bonus prosjecno 10 $ po danu mozda i vise ne pratim...Ako od ovog sta bude super, mada no comment :D

cristiane

Citat: Classico poslato Mart 23, 2011, 12:42:45 POSLE PODNE
Koliko im je vjerovati,trenutno je sajt u beta fazi testiranja...Prvi beta korisnici,imaju Bonus prosjecno 10 $ po danu mozda i vise ne pratim...Ako od ovog sta bude super, mada no comment :D
Odavno te pratim,koristiš dupli acc
http://balkan-samp.com/forum/index.php?action=profile;u=2259

Citat: Prozivka poslato Mart 22, 2011, 23:01:39 POSLE PODNE
Registrujte se preko ovog linka ja cu dobiti 10 dolara a vi 25 dolara pri registraciji preko moga linka. Svaki dan se logujete i dobijate po 20 dolara a ako vam se neko registruje isto 10.

http://www.virtapay.com/r/bookies

Nije Prevara: Ovo ce samo biti dok ne daju pravu public verziju. Ali vase pare ce ostati i vi cete moci da ih trosite posle tog. Zato se registrujte i zaradjujte sto vise novca!!

Srecno  :)

Samo ti sanjaj...

Cloud-Hosting - Quality & Affordable Hosting, Starting At $1.50 / month, PayPal & Mobile Phone Payments
Affiliate Program - Share our banners, check out how many people clicked & registered to Cloud-Hosting via your banner. Every time someone order server via your link, you will earn 25% of money he paid.

Ovo su prica za djeca.
Poslednja Izmena: Mart 23, 2011, 15:00:18 POSLE PODNE od Jamaica