[Pomoc] Zatvor

Započeo [PG]Korda, Mart 22, 2011, 20:41:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako meni je RP da pored policije bude i zatvor tako da sam odlucio da napravim zatvor pored PD, poceo sam raditi pa zelim vaše mišljenje ili ako imate neku bolju ideju i neki prijedlog za gore krov

znam da izgleda da se tu moze g abuse napravit lako, ali to vec imam u planu kako napravit da se nemoze :D

recite mi da je najvece sranje recite nema beda

Cobra 11

ovo mi se svida....samo jos gore zatvoris....
i napravis pomicne ograde koje mogu PDovci otvarat i zatvarat...xd
predobro po meni..... ;)

super sto ti se svidja imas li neku ideju s kojim objektom to zatvorit

Ne znam ja sta je tebi ovdje RP?
Hajde zatvor kraj pd ok to, ali zatvor kavezi, pa necete lovit zivotinje, bolje stavi neki zid.

Citat: elDar. poslato Mart 22, 2011, 21:01:55 POSLE PODNE
Hajde zatvor kraj pd ok to, ali zatvor kavezi, pa necete lovit zivotinje, bolje stavi neki zid.

je da, ali novi sam u mta pa neznam bas sta da stavim ako znas reci

Citat: korda poslato Mart 22, 2011, 21:03:28 POSLE PODNE
Citat: elDar. poslato Mart 22, 2011, 21:01:55 POSLE PODNE

je da, ali novi sam u mta pa neznam bas sta da stavim ako znas reci
Kucaj 'wall' u pretragu i tazi neke zidove...
Stavi jedan zid preko pola i onda uzmes imas vrata od garaži koja su crna zbugana pa izgleda ko zid...

neznam kako ti i ostali ali ja kad kucam wall nemogu nac ni jedan ono bas zid da je sve neke gluposti

i meni je RP da ti procitas osnovno pravilo iskazano u naslovu podforuma !

lock !
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri