[Tutorijal]Kako napraviti Team Speak virtual server?

Započeo Link1809, Mart 21, 2011, 23:46:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pošto se na forumu sve vrti oko sampa,moraću ovde ovo da napišem,pa kome pomognem-pomogao sam.
Vidim da se sad baš dosta koristi Team Speak,pa zašto bi ste plaćali kada možete na vašem računaru podići svoj server..

OVDE je potrebno da skinete virtual server.
Client 32-bit 3.0.0-beta36  
Mirror:  
Client 64-bit 3.0.0-beta36  
Mirror:  
Server 32-bit 3.0.0-beta30  
Mirror:  
Server 64-bit 3.0.0-beta30  
Mirror:  

Mac OS X
Client 3.0.0-beta36  
Mirror:  
Server 3.0.0-beta30  
Mirror:  

Linux
Client amd64 3.0.0-beta36  
Mirror:  
Client x86 3.0.0-beta36  
Mirror:  
Server amd64 3.0.0-beta30  
Mirror:  
Server x86 3.0.0-beta30  
Mirror:  

Izaberite na kom Operativnom sistemu želite da podignete server,i vodite računa da li je vaš sistem 32 bit ili 64bit.
Kada skinete odgovarajući virtual server,npr "Server 64-bit 3.0.0-beta30" ,dobićete jednu fasciklu.
Pokrenite program koji izigrava virtual server,kada ga pokrenete iskočiće vam jedan prozor sa administratorskim podacima(kako se ulogovati kao admin),pročitajte to i pokrenite team speak klijent.VaÅ¡ server će sada sigurno raditi u mreži,a da bi mogle i druge osobe da uÄ'u,potrebno je da pristupite svom ruteru,računamo da vam je adresa rutera 192.168.1.1 i kucajte vaÅ¡e admin podatke,zatim pronaÄ'ite port forwarding ,i pustite sledeće portove:
9987(su standardni portovi kao Å¡to su za samp 7777),kada ste to uradili,možete pogledati vaÅ¡ ip na danasoft.com i poslati prijateljima da uÄ'u.
Ovo sam nabrzaka objasnio,pa se iskreno nadam da ćete razumeti kako šta ide(Morate imati bar malo znanja da bi ste razumeli :D)
Poslednja Izmena: Mart 21, 2011, 23:48:31 POSLE PODNE od stevic12.exe
Jer moj auto mnogo konja ima
prva potpis druga i u oblaku si dima
zato kad me vidis, bolje bezi od mene
ja sam narkoman, benzin tece mi kroz vene

black_dota

Mogo si malo bolje da objasnis al dobro je.Nevidim zasto bi nekome bio problem da kad kupi gamehost,plati i teamspeak,ako se nevaram,kosta samo 100 dinara (1 euro) i bude vam uvek ukljucen,a ne ovako igraci da cekaju dok se tebi digne da ga upalis.

Citat: [InfernoGaming]dJ^DotA poslato Mart 22, 2011, 01:41:30 PRE PODNE
Objasnio si tako da nista nisam skontao
Pročitaj ponovo :D
Pa dobro,nije problem da se plati.Ali eto,može i ovo da posluži ako nekome radi računar 24h..
Jer moj auto mnogo konja ima
prva potpis druga i u oblaku si dima
zato kad me vidis, bolje bezi od mene
ja sam narkoman, benzin tece mi kroz vene

black_dota

Sta da citam kad nema nista ni da se skine ni nista nije objasnjeno

cristiane

Citat: [InfernoGaming]dJ^DotA poslato Mart 22, 2011, 11:51:43 PRE PODNE
Sta da citam kad nema nista ni da se skine ni nista nije objasnjeno
Pročitaj bolje.Ako vas ne interesuje,zaobiÄ'ite temu nemojte bezveze skupljati postove.
Citat: stevic12.exe poslato Mart 21, 2011, 23:46:21 POSLE PODNE
OVDE je potrebno da skinete virtual server.

Poslednja Izmena: Mart 22, 2011, 12:48:56 POSLE PODNE od yamaha

Cekaj,jel za ovo potreban Ruter,i da li stvara Lag onome koji otvori taj server,npr ja to drzim upaljeno i igram SAMP,oce li mi skociti ping?

nece ti skociti msm ..meni nije skocilo igrao sam samp i bio mi je upaljen ts ;)