[POMOC] Lezeci policajci i stakla

Započeo MaTTaTa, Mart 21, 2011, 23:27:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Cyb3er mod
Opis problema: Moze li ko pomoci ili ima li kaki tut kako se ziove predmet za lezece policajce i kako se stave ona stakla da se vide s obadvije strane :D
Dio skripte: //
Slika ili video: //
Poslednja Izmena: Mart 21, 2011, 23:27:56 POSLE PODNE od rakun1993

Misliš,kako se zovu ležeči policajci u MTA? ID policajaca ti je....smash_bar -ID 1251

A za stakla da ti se vide i sa jedne i sa druge strane: pritisnes na staklo i dok ti ga označi pritisneš C.

tnx za lezece ali nece mi stakla da se vide o obe strane kada ga oznacim stisnem c i nista

Citat: rakun1993 poslato Mart 21, 2011, 23:48:12 POSLE PODNE
tnx za lezece ali nece mi stakla da se vide o obe strane kada ga oznacim stisnem c i nista

To je taki objektat Moras stavit staklo sa obadvije strane ili uzmi neki drugi objekt :)

Moji Radovi:

aha ok hvala a mozes reci ime nekih zidova da netrazim po cjelom MTA-u neke velike zidove da mogu staviti ko za krov

Kliknes 2put na objekat,i tamo gde pise false,stavi true ..valjda tako ili obrnuto :/
Jer moj auto mnogo konja ima
prva potpis druga i u oblaku si dima
zato kad me vidis, bolje bezi od mene
ja sam narkoman, benzin tece mi kroz vene

Hvala uspio sam ide fals u true dobro si reko a znas li mozda koji predmet da koristim ko za podlogu krova mislim id predmeta ili zida cega vec

Ja znam kako za stakla...Moras na ta stakla kliknut da ti se otvor onaj prozor i tamo dolje imas da se podesi, ako zelis da se vide sa oba strane kliknes true.. uglavnom tako nekako xD

Citaj malo pravila !

O tim staklima je bila rec 50 puta !
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri