[POMOC] Sastav

Započeo mafica .pwn, Mart 20, 2011, 16:11:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ev iz hrvatskog trebam napisati sastav na ovu temu:
"Dio smo svih jezika ali progovaramo svojim kojem pripadamo.Star je kao i mi sami.Korijen mu se gubi u vremenima.Cvijet se njegov drzi na Suncu i opire se vjetrovima"
Jbt pa gle kolika je tema,ajd nesto brzo da netko napise ako ima tko kakvu ideju na ovaj sastav :P

U kolka tema xD.. Smisli cu ti ja nesto pa cu editovati post.

Citat: Prozivka poslato Mart 20, 2011, 17:00:33 POSLE PODNE
U kolka tema xD.. Smisli cu ti ja nesto pa cu editovati post.
Zasto jos nisi editovao ;) ?

Pa pisi o tome,kako ti je jezik nastao,da s' vremenom nestaje itd. joj bas je fora tema,sta ja imam ideja za nju,samo nez bas da ti pisem tu sad  >:(

Citat: [ED].:Curtis:. poslato Mart 22, 2011, 17:21:05 POSLE PODNE
Pa pisi o tome,kako ti je jezik nastao,da s' vremenom nestaje itd. joj bas je fora tema,sta ja imam ideja za nju,samo nez bas da ti pisem tu sad  >:(
Ma pisi,ja napisao malo vise od pola stranice a treba oko stranica i po do dvije ;)

Citat: [AG] mafica .pwn poslato Mart 22, 2011, 17:22:12 POSLE PODNE
Citat: [ED].:Curtis:. poslato Mart 22, 2011, 17:21:05 POSLE PODNE
Ma pisi,ja napisao malo vise od pola stranice a treba oko stranica i po do dvije ;)
Gle tu ima pisati,pa jednu 5 stranica,ja sam iz RS tako da nista neznam bas o Hrvatskom jeziku, o Srpskom mnogo znam,mislim ucio sam dosta toga u 8 raz i u 1. polug. 9. razreda,tako da snadji se
Btw, zasta slizu Wikipedija?
Istorija Hrvatskog jezika

9. razred?  :)

Ja sutra imam pismeni a tema je Tu pored nas,malo ce da me ucenjuje sestra dok je ne nateram da mi napise a kad mi napise razvalicu :D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Pa jbt gledajte meni nije cilj pricati o povijesti hrvatskog jezika nego de vi srocite koju recenicu et za svoj jezik nije bitno,npr. osjecaji i sl.Ja se usrah od osjecaja tak da neam sta pisat :P
Napisao sam ja o njegovoj povijesti,par osjecaja i sl. prema njemu a sada neznam sta da dalje pisem :D