Djuro_Zero

Započeo zerocoolos, Maj 10, 2009, 21:48:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

zerocoolos

Pozdrav,
Zovem se Zoran i iz Osijeka sam. Mislim da sam najstariji ovdje, al eto mora i to netko bit xD(imam samo 23 god) Upoznao sam se sa samp-om u 10 mjesecu 2008 god i bio do 12 mjeseca igrac na Ch i onda sam poceo raditi na svom projektu SampArene i eto od tad sam dosta napravio za igrace na svojim serverima al ni blizu dovoljno jer nikako da uhvatim dovoljno vremena... Uživam u programiranju i zato sam se malo uhvatio samp skriptanja i mogu rec mi je ovo dosta lako i budem jos neko vrijeme ovo radio a dok se ne oprostim sa sampom budem naučio neke ljude da preuzmu i skriptaju za samparenu...
Većinu ljudi odavdje znam sa raznih servera i eto drago mi je da je ovaj projekt napravljen i da ćemo povećati broj igraca sampa na Balkanu. Pozdrav svima!

matejdz

Pozdrav Zorane, uzivaj nam ovdje i pomozi svima, radi tutoriale... :D

Dobrodosao Zorane, drago mi je sto ti se svida nas projekt.

heh zoky car,jako ga dobro znam. :-*

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

zerocoolos

Citat: [CH]Croherza U Srcu poslato Maj 10, 2009, 22:31:15 POSLE PODNE
Treba si napisati Djuro_Palica heeh

Pogledaj u zadnjih 3 minute si napisao barem 10 postova i to sve u boardu predstavite se i to ukljucujuci neke bezvezne komentare. Molio bih te da smanjis malo jer se to pretvara u spam.

Citat: [CH]Croherza U Srcu poslato Maj 10, 2009, 22:39:20 POSLE PODNE
Ok sry odo ja na drugi forum hehe necu vise

boze dragi... ako si ovdje da spamas, umjesto da se uklopis u zajednicu i nesto naucis onda najbolji odi na taj drugi forum!

Ana_Foulke

zop-.-
Forum za bleyu, zabavu, druzenje, caskanje : www.zabava-bleya.com .. Posetite i registrujte se.. Hvala ;) Vidimo se tamo...

zzz djuro :) jesil ti onaj [RUS]Djuro kad malo premotam koda te se sjecam..

zerocoolos