[Savet] Dva windowsa?

Započeo [AG] N1n0, Mart 20, 2011, 12:50:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako gledao sam Interfejs pre nekoliko meseci i video sam program sa kojim je moguce napraviti dva windowsa u jednom racunaru..
Zanima me dali je to efikasno/korisno, dali usporava kompjuter?
I koji je naziv programa ili nacin, jer sam zaboravio!
Hvala! :)

www.interfejs.tv
Ja nebi to pokušvao ako ti je malo slabiji komp.

Koliko sam te razumeo,ti zelis da imas i npr. Windows XP i 7 na racunaru?
To sam ja slucajno uradio,kad sam reinstal Windows nisam Formatiro disk C i kad palis racunar pita te "Windows XP"
pa dole "Windows 7" i ja na 1. ono Windows XP
ja restart pa na 2. oono upali Windows 7 neznam ni sam kako sam to uradio XD

cristiane

Jednostavno,podjeliš c-disk na dvije particije i to je to.

Citat: [ED].:Curtis:. poslato Mart 20, 2011, 13:53:20 POSLE PODNE
Koliko sam te razumeo,ti zelis da imas i npr. Windows XP i 7 na racunaru?
To sam ja slucajno uradio,kad sam reinstal Windows nisam Formatiro disk C i kad palis racunar pita te "Windows XP"
pa dole "Windows 7" i ja na 1. ono Windows XP
ja restart pa na 2. oono upali Windows 7 neznam ni sam kako sam to uradio XD
Tako je znaci ako oces dual windows mozes recimo instalirat na C:win xp  a  na D:win 7

To sam ja jednom uradio slucajno instalirao win 7 u D ... I imao sam dva wina i sad kad se pali komp imas da biras windows xp ili win 7  :D

Desilo se i meni da imam dva windowsa,ali sam brzo to uklonio jer pri pokretanju moras da biras a ja obicno samo stisnem dugme i odem do wc-a i ono mi samo izabere :D

Moja preporuka - Ne.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Ma podeli dobro harddisk.  I na jednom particiju instaliraj Windows 7 a na drugu XP a napravi jednu zajednicku, ta ce ti biti za igre i sl...

Ja ne bi ti preporucio dva windowsa mogao bi instalirat jedan windows a drugi linux... Ja imam windows xp i ubuntu 10.10 ja jedan pc a na drugi windows xp only :D a na druge kompjutere imam mesavina windows xp i back track ili neki edubuntu...