Filmovi

Započeo r4z0r, Novembar 21, 2009, 22:08:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

r4z0r

Razmjenjujte misljenja o novim filmovima i sl.
Vidim slabo se chata na forumu pa evo jedna tema za chat u vezi filmova , ja sam veliki ljubitelj filmova i minimalno dnevno pogledam po 2 filma iz diviteke ..

Moja preporuka da pogledate film "Orphan" i "Drag Me to Hell" danas sam gledao te filmove i iskreno odavno nisam digao bolje ... zarn je horror ali ne neki bezvezni nego oba horrora imaju jaku pricu .. et ! :D

Orphan Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=WgxVIB2WuHU
Uglavnom radi se o jednoj zeni koja je izgubila djete pri porodu , odlucili su usvojit "djevojcicu" . Ova rjec nije djabe pod navodnicima zato sto to nije djevojcica nego zena stara 33 godine ako se nevaram , a uz to je mentalno poremecena i ima neku bolest koja veoma usporava razvoj i zaprav ta zena izgleda kao djevojcica .
Et ukratko prica ostalo pogledajte hehe :D

Drag Me To Hell Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=eXN3r1EGXZ4
Evo ukratko .. Radi se o normalnoj djevojci koja radi u banci i za unaprijedenje u poslu mora donosit teske odluke kako joj je sef obrazlozio . Ona je odlucila da ce donosit te teske odluke na stranu banke i uvalila se u probleme . Jedan dan u banku dodje neka stara baba kojoj je banka oduzela kucu , medjutim ta "baba" nije baba nego je nesto kao vjestica tj. neki duh je usao u nju . Ta baka na koljenima moli djevojku da je ne istjeraju iz kuce , a djevojka se dosjetila dogovora sa sefom i odbila je tu baku . Poslije nekog vremena ta baka je napala na parkingu u djevojcinom autu . Htjela je ubit ma da u tom nije uspela pa je odlucila proklet uzela je njezino dugme sa jakne i prozborila neke nejasne rjeci . Djevojki se iz dana u dan dogadjaju neke cudne stvari ostatak uzmite film i pogledajte ! xD .. Uglavnom kraj filma je ODLICAN ..
Poslednja Izmena: Novembar 21, 2009, 22:18:10 POSLE PODNE od °[ яЧz0я ]°

http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074 ovo pogledajte u kinu neki bi se usrali od straha ... (mislim da je ovo po istini snimljeno)

r4z0r

Na CH forumu je to neko postao i pogledao sam .. fkt jezivo nezz oce dolazit to u nasa kina volio bi pogledat :D

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 22, 2009, 11:11:05 PRE PODNE
Na CH forumu je to neko postao i pogledao sam .. fkt jezivo nezz oce dolazit to u nasa kina volio bi pogledat :D

ja nebi u picku materinu, dok sam ovo gledao sam se usrao :S

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

r4z0r

Ma ja sam to prevaziso .. xd non stop gledam horrore pa me samo neke scene mogu prestrast al bas one hard horror scene ili kad te nesto trzne xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

r4z0r

Eeee 2012 sam gledao mnogo inserta .. film je stvarno PREDOBAR , vrhunski  , a uz to ima predobru pricu tako reci istinitu posto su to drevni narodi fkt govorili da ce se desit te godine :D .. jeli izasao taj film ?

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 23, 2009, 19:29:22 POSLE PODNE
Eeee 2012 sam gledao mnogo inserta .. film je stvarno PREDOBAR , vrhunski  , a uz to ima predobru pricu tako reci istinitu posto su to drevni narodi fkt govorili da ce se desit te godine :D .. jeli izasao taj film ?

neznam xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

ja sam si ga skino moram si ga pogledat :D

r4z0r

Kako ces ga skinut kad nije zvanicno izasao film .. samo nagadjaju datum izlaska haha xD

hehe al ja sam si ga skino valjda je vec izaso jer imam pravi film :)