[pomoc] streamer

Započeo m@rio, Mart 18, 2011, 18:06:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Stunt od 0
Detaljan opis problema:Koji je najbolji streamer za stunt servere?ja imam neki streamer ali kada se portam negdje ne ucitaju mi se objekti.ucitaju se tek kada izadem iz vozila ili nekada znam propast kroz objekt zato sto se sporo ucita radio sam u zraku neki jump
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

koristi Plugin Streamer

evo ti link: KLIK

EDIT: neogranicen je broj objekata, i objekti se brzo ucitavaju...
Poslednja Izmena: Mart 18, 2011, 18:28:45 POSLE PODNE od [NS]Michael

Johnny

Naravno to kad skines ubacis u fulder plugins
gore u GameModu include stavi ovako

#include <streamer>

I u server CFG stavis u plugins streamer(ako je kucni server) a ako si ga host stavis streamer.so
Pozz moze, LOCK

Citat: [CE]Johnny poslato Mart 18, 2011, 18:50:53 POSLE PODNE

Naravno to kad skines ubacis u fulder plugins
gore u GameModu include stavi ovako

#include <streamer>

I u server CFG stavis u plugins streamer(ako je kucni server) a ako si ga host stavis streamer.so
Pozz moze, LOCK

krivo brate. ako stavis streamer.so onda je to za linux, a streamer.dll je za windows. imas sve objasnjeno kada otvoris link koji sam postao u gornjem postu. samo mal pogledaj...

hvala imam jos samo jedno pitanje kada se ja portam do tog jumpa onda se portam u zraku i stojim na objektu s autom ali mi se objekt ucita tek kada izadem iz auta, dali se to moze kako rijesiti da se ucita odma

Citat: m@rio poslato Mart 18, 2011, 19:23:32 POSLE PODNE
hvala imam jos samo jedno pitanje kada se ja portam do tog jumpa onda se portam u zraku i stojim na objektu s autom ali mi se objekt ucita tek kada izadem iz auta, dali se to moze kako rijesiti da se ucita odma

probaj sve objekte prebaciti u CreateDynamicObject. tako ces i odma koristiti taj plugin streamer.

Citat: [NS]Michael poslato Mart 18, 2011, 19:24:38 POSLE PODNE
Citat: m@rio poslato Mart 18, 2011, 19:23:32 POSLE PODNE

probaj sve objekte prebaciti u CreateDynamicObject. tako ces i odma koristiti taj plugin streamer.
pa i jesu mi svi objekti u createdynamicobject i ne ucita se odma nego moram izac iz auta da mi pokaze pod

Citat: m@rio poslato Mart 18, 2011, 19:29:58 POSLE PODNE
pa i jesu mi svi objekti u createdynamicobject i ne ucita se odma nego moram izac iz auta da mi pokaze pod

e onda neznam, prijatelju. sacekaj post od nekog iskusnijeg skriptera...