[MAP]Snow - Groove Crhistmas Edition

Započeo [CH]Bazuka, Novembar 16, 2009, 20:13:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Snow - Groove Crhistmas Edition
Info: This is placed on groove street ,the snow seems very good with a foogy weather ,in that case the snow seems very realistic (in my point  ;)).
This is also my First Release ,i hope you all enjoy it and please give feedback to dont be a waste of time :)

Screens:

Extra notes:
I apreciate your support but please DONT POST MIRRORS :) thanks ...
Download:

ako treba prevest samo recite
preuzeto je sa forum.sa-mp
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2009, 20:14:18 POSLE PODNE od [CH]Bazuka

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 13, 2010, 10:51:20 PRE PODNE
tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..
Citat: Nik Delgad poslato Jul 27, 2010, 15:25:39 POSLE PODNE
DoÄ'u ti japanci obučeni u nindže i masakriraju te!
:P :P

r4z0r

Vidio sam to na sa-mp.com , totalno glupa scripta samo covjek skino novi mta i nakrco groove street objectima iz liberty citya xD .. al et ( mogao si prevest bar to sve da necemu sluzi hehe )

bas ruzno nema snjega nakucama, i okle snijeg u los angelesu?

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

Correlli

Citat: wavefunction poslato Novembar 17, 2009, 12:18:03 POSLE PODNE
bas ruzno nema snjega nakucama, i okle snijeg u los angelesu?

Pa Å¡ta fali? Mnogi serveri koriste snijeg-objekte, ovo je samo igra.
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2009, 14:59:11 POSLE PODNE od Don Correlli

kul za race servere, svakako cu nabavit, zamisli kawasakijem picis po zemlji i prije nego skontas di si picis po ledu... awesome

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

men su bas zakon snijeg-objekti

tako su i mene nasli...nasli moj ip ujutro pokucaju na vrata ja otvorim jbt policajci ja se čudim zasto su došli, oni meni kaze jesi ti Micke_Boss sa san andreasa ja kazem da, morate poči sa nama da vam postavimo neka pitanja, jbt morao sam laggat da necu ic na sudove itd..

dobro je ali zaÅ¡to ljudi govore groove,pa grove je,da je groove onda bi se to čitalo gruv  ???

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Bezveze je,kada već radiÅ¡ snow map,raÄ'e na mt. chilliad staviÅ¡ za nekakav božićni event,tako svijeg u GS,mislim mnogi govore da je glupo Å¡to nema snijega ali je i realno jer to je zapadna obala,tu niti nema snijega  :P

Gotov sa SAMP - Proud vG Player
Visit Valhalla Gaming!

Citat: TheSaint poslato Januar 02, 2010, 12:02:04 POSLE PODNE
Bezveze je,kada već radiÅ¡ snow map,raÄ'e na mt. chilliad staviÅ¡ za nekakav božićni event,tako svijeg u GS,mislim mnogi govore da je glupo Å¡to nema snijega ali je i realno jer to je zapadna obala,tu niti nema snijega  :P

Pa nisam ja to radio vidis da pise preuzeto sa forum.sa-mp

Po meni je ovo jak odobro kakve ima veze gdje je napravljeno

[CH]grudvo

Citat: kizla poslato Januar 02, 2010, 11:47:44 PRE PODNE
Ah nije nesto(bar po meni)

pa dajte ljudi vama nish ne valja lik se potrudio cijenite makar to jbg :)

ovo mi je bezveze :D, nema nikakve nijanse pravog snijega

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Citat: galeb poslato Januar 05, 2010, 15:24:33 POSLE PODNE
ovo mi je bezveze :D, nema nikakve nijanse pravog snijega
ajde ti napravi bolje pa posalji pa cemo vidjet koje je bolje vama nista nevalja a zapravo nemas pojma kako to napravit