[Pomoc] Mijesanje imena,varijabli i sl. u spremanju

Započeo |Pacino, Mart 13, 2011, 21:41:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako, obracam se u ovoj temi jer sam pokusao sve moguce metode koje postoje i nisam uspio naci rjesenje!
Imam GM koji stavim na kucni server koji je windows ( znate ProGaming RolePlay ) i sada kad prebacim GM na server na kojem je Linux OS mijesa sve zivo sto se moze pomijesati: varijable, nickove, passove...
Pokusao sam staviti Cyber RP da vidim kako ce se on ponasati, ali ni on nije bio nista bolji :S
Isto sam stavljao backup GM-a od prvog dana ( to je bilo 20-ak dana prije pojavljivanja problema)
( U skripti nije OnPlayerUpdate(playerid) jer se to poziva 20-ak puta u sekundi, vec sam stavio SavePlayer(playerid))
Pokusao sam sve metode, obratio sam se momcima sa samp.com koji kazu da je problem skripta :S
Nije problem skripta, a ni host ( sve je radilo normalno do prije otprilike mjesec dana )
Koristim sscanf2 i streamer, ali ne vjerujem da je u tome problem... Ne vjerujem da je do modova, mozda je do Linux-a koji drugacija interpetira znakovne komande :S
Bilo kako bilo, treba nam pomoc i to HITNO!

:-[ :-[
Poslednja Izmena: Mart 13, 2011, 21:45:29 POSLE PODNE od ProGaming|Pacino

Citattrazi reset servera Sirast
pa sve ponovo upload xd

vec jesam 3 puta :S
Poslednja Izmena: Mart 13, 2011, 22:37:00 POSLE PODNE od ProGaming|Pacino

Citat: ProGaming|Pacino poslato Mart 13, 2011, 22:36:31 POSLE PODNE
pa sve ponovo upload xd

Ako radi na win serveru (kucnom) onda mora radit i na linuxu :S
nemoguce da tek tako mijesa xd a ti tvrdis da nema greske u modu  ;) prosto nemoguce :)
server tj. mod ti moze zajebat najobicniji textdraw a da ne pricamo o necem drugom.. :'(
Poslednja Izmena: Mart 13, 2011, 22:42:08 POSLE PODNE od [ЯPF] K4Я!K3

pa sve ponovo upload xd

Ako radi na win serveru (kucnom) onda mora radit i na linuxu :S
nemoguce da tek tako mijesa xd a ti tvrdis da nema greske u modu  Namigujem prosto nemoguce Smješko
server ti moze zajebat najobicniji textdraw a da ne pricamo o necem drugom.. Plač

Rekao sam da sam probao drugi mod i da sam stavio backup od prije pojavljivanja buga na 20 dana :S

black_dota

20ak puta?

Pre bi bilo oko 50 puta...
Verovatno ti je do hostera ili do plugina, mozda nisi dobor server.cfg postavio