Pionir:.Skripter==>

Započeo Foo1, Mart 11, 2011, 20:56:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, moje ime je Edi Dolenc, imam 16 godina.
RoÄ'en sam 6.3.1995 u Mariboru.
Scriptam od svoje 13-este, a samp igram već 3 i pol godine.
Ja sam Slovenac, pa sam prije radio servere te scriptao game-modove na nekom drugom forumu za SA:MP..
Na Balkan-Sampu se pojavljujem prvi put.
Trenutno radim novi server "Pioniri RolePlay". Vrijeme servera u igri ce se dogadjati u 80-ima. Biti ce puno cool stvari...
Već imam host (od vlasnika CroEre).

PS.Trazim pomocnika za mappanje te pomoc u scriptanju ( da mi radi malo evenata itd. sto ja nemam vremena :D) naravno, uz novcanu nadoknadu.
A za mappere bi molio da izmappaju Los Santos staromodno

Poslednja Izmena: Mart 11, 2011, 21:08:34 POSLE PODNE od Skripter

black_dota

Cim si spomenuo CroEru vec mi je nesto sumnjivo

Dobrodosao

Dobrodošao,lijepo se provedi ovdje,,

Citat: [IG]Volim^^Fiziku <3 poslato Mart 11, 2011, 21:40:59 POSLE PODNE
Cim si spomenuo CroEru vec mi je nesto sumnjivo

Dobrodosao
Ovaj me podseca na Miksu / Haris Zornica :D
Poslednja Izmena: Mart 11, 2011, 22:08:53 POSLE PODNE od joXy

Correlli

Citat: Skripter poslato Mart 11, 2011, 20:56:10 POSLE PODNE
Pozdrav, moje ime je Edi Dolenc, imam 16 godina.
RoÄ'en sam 6.3.1995 u Mariboru.
Nikola VlaÅ¡ić, 19 godina (kako sam kažeÅ¡), roÄ'en u Mariboru, trenutno bivaliÅ¡te - Varaždin. Koga lažeÅ¡?

Scriptam od svoje 13-este, a samp igram već 3 i pol godine.
Nemoj zezat? :D

Ja sam Slovenac, pa sam prije radio servere te scriptao game-modove na nekom drugom forumu za SA:MP..
Uf, blago tebi kad možeš mijenjati nacije kako poželiš, nije čudno da države propadaju. I čuj to, skriptao si gamemodove na drugom SA:MP forumu, a skriptati ne znaš? :D 8)

Na Balkan-Sampu se pojavljujem prvi put.
Prije bih rekao 100-ti put.

Trenutno radim novi server "Pioniri RolePlay". Vrijeme servera u igri ce se dogadjati u 80-ima. Biti ce puno cool stvari...
Dok sam ja ovdje nema nikakvih (jugo)komunista, Jugoslavije ili ostalih budalaština.

Već imam host (od vlasnika CroEre).
Sam od sebe? 8)

PS.Trazim pomocnika za mappanje te pomoc u scriptanju ( da mi radi malo evenata itd. sto ja nemam vremena :D) naravno, uz novcanu nadoknadu.
A za mappere bi molio da izmappaju Los Santos staromodno

Rekao sam ti već 100-puta da na ovom forumu nemaš kaj tražiti. Banao sam te 100 puta, i banat ću te još 1000 puta, a ti slobodno dolazi. Znaš ti dobro zašto nema za tebe mjesta na ovom forumu - da samo spomenem jedan od razloga, krivac u ovoj temi si ti, a još da ne nabrajam druge stvari.

Mislio si da ako promjeniš svoje "razmišljanje" i preveslaš na nekakvo pionirsko sra*je i pojaviš se kobajagi da si novi član, da neću primjetiti da si to ti?
Šta sve su neka djeca spremna uraditi samo da bi imali igrača na svom serveru napravljenog od GF edita. :-X
Poslednja Izmena: Mart 11, 2011, 22:26:21 POSLE PODNE od Correlli

au cara.

A poslao mi PM...

Citat: Skripter poslato Mart 11, 2011, 22:04:11 POSLE PODNE
Ovako, smišljam projekt "Balkan Samp RP".
Napravilo bih Official Balkan Samp RolePlay server. Koji bi bio "mrak"... Ako se sada počne scriptati, za otprilike pola godine (možda prije) bi to bilo gotovo.
Sastao sam se sa 4 (jako dobra) scriptera, koji bi scriptali gamemode zajedno.
Možda i vi hočete sudjelovati u projektu?
Ja bih financirao server, te scripteri bi dobrovoljno scriptali, jer to ce biti minimalno 60 igraća...
Kad se na naslovnici Balkan Samp web stranice pojavi Ip Official servera, svatko bi pogledao zar ne?
Molio bih da mu preneseš poruku.

Lijep Pozdrav, Edi
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265