[pomoc]cars.cfg

Započeo .::Wuj0::., Mart 10, 2011, 23:14:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Editujem FactionGame
Detaljan opis problema:Kada odem u cars.cfg i promijenim ID-eve vozima prvo mi se sva vozila izmijesaju, a kad ga kupim pa prodam totalno ne stanu.. u cemu je problem
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

problem je u tome sto taj sistem nije dinamican i bez odredjenih promjena nije jednostavno dodati vozila
prvo trebas da prebrojis vozila u fajlu, zatim da pronadjes u modu varijablu koja ogranicava broj vozila i da je promjenis
dal treba jos nesto, nmg da se sjetim, pomoci ce ti neko ko koristi taj mod, al uglavnom probaj ovo pa javi

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Mart 12, 2011, 00:24:04 PRE PODNE
pomoci ce ti neko ko koristi taj mod, al uglavnom probaj ovo pa javi

Ja evo cijeli dan cekam da mi neko pomogne i evo ti si se javio i nisi mi puno pomogao... ne umijem da nadjem varijablu za to !
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

pogledaj imas li vehinfo,carinfo,carsinfo ili tako nesto? ako je npr  CarInfo[145][....  taj broj u prve zagrade promjeni u broj vozila koja ti imas

Jel si povecao u skripti pod
CarInfo onolko kola kolko si dodao u cars.cfg?

Citat: [ED]SteXi.ıllı. poslato Mart 12, 2011, 01:20:00 PRE PODNE

Ma nisam dodavao kola vec im samo mijenjao ID i Cijenu!

Citat: wujo97 poslato Mart 12, 2011, 01:24:03 PRE PODNE
Citat: [ED]SteXi.ıllı. poslato Mart 12, 2011, 01:20:00 PRE PODNE

Ma nisam dodavao kola vec im samo mijenjao ID i Cijenu!

Jbg odma sam pomislio na to,zato sto si otvorio 30 tema o tome :D

A niko mi nece pomoci ?  >:(

Snich

Citat: wujo97 poslato Mart 10, 2011, 23:14:11 POSLE PODNE
Detaljan opis problema:Kada odem u cars.cfg i promijenim ID-eve vozima prvo mi se sva vozila izmijesaju, a kad ga kupim pa prodam totalno ne stanu.. u cemu je problem

Jel mozes da mi postas ovde jedan kod od jednog auta, samo da vidim koji ID mjenjas...Prvi ID naprimer 411...to samo menjaj...ako zelis samo da mjenjas vozilo a ne poziciju njegovu

Znaci prva 3 broja naprimer 411 samo to promenis--

Citat: [FactionGame] Snich_Wolf poslato Mart 12, 2011, 01:40:46 PRE PODNE
Citat: wujo97 poslato Mart 10, 2011, 23:14:11 POSLE PODNE

Jel mozes da mi postas ovde jedan kod od jednog auta, samo da vidim koji ID mjenjas...Prvi ID naprimer 411...to samo menjaj...ako zelis samo da mjenjas vozilo a ne poziciju njegovu

Znaci prva 3 broja naprimer 411 samo to promenis--

Ma nisam mutav... to i mijenjam ! promijenim jos i cijenu ! al se posle desti to da se sve poremeti ! prvo se imena poremete ! pa kad udjem u njega i kucam /apark promijeni i izgled a posle i pocnu da nestaju! a neka mogu igraci da voze a da ih ni ne kupe !

TO se desava zbog toga sto si mjenjao br vozila