Trebam GM

Započeo [LB]Weite.psd, Novembar 10, 2009, 21:01:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trebam godfather skriptu da neko uploada .pwn i .amx a da ima /am, /gmm, /gamemasters, /members, /lideri, /clearchat, GameMastere, /adminonduty, /adminoffduty, /gmonduty, /gmoffduty. Ako neko ima GF skriptu sa tim stvarima molim vas da uploada .pwn i .amx, znam da mia tu na 4umu u ovim kodovima i pokusavao sam ubacivat ali bi mi uvijek javljalo neke errore molim vas ljudi da neko uploada ovo

EDIT : Ako moze da bued prevedena
Poslednja Izmena: Novembar 10, 2009, 21:03:10 POSLE PODNE od Weite Tucker

_MaX_PaynE_

Citat: Weite Tucker poslato Novembar 10, 2009, 21:01:40 POSLE PODNE
Trebam godfather skriptu da neko uploada .pwn i .amx a da ima /am, /gmm, /gamemasters, /members, /lideri, /clearchat, GameMastere, /adminonduty, /adminoffduty, /gmonduty, /gmoffduty. Ako neko ima GF skriptu sa tim stvarima molim vas da uploada .pwn i .amx, znam da mia tu na 4umu u ovim kodovima i pokusavao sam ubacivat ali bi mi uvijek javljalo neke errore molim vas ljudi da neko uploada ovo

EDIT : Ako moze da bued prevedena
lol druze os jos i muzicku......ako oces GF mod skini sam i sam sve radi i prevodi....znas ko ce ti to uciniti-NIKO!!! ..mislim da je ovo samo bezveze otvaranje tema i skupljanje postova!!! :-X

Napravim ti sve sto samo ako ces platit...

A jbt to je vAMA 30min posla da uacite to a ja neam pojma to radit aj molim vas netreba prevest

_MaX_PaynE_

Citat: Weite Tucker poslato Novembar 10, 2009, 22:09:15 POSLE PODNE
A jbt to je vAMA 30min posla da uacite to a ja neam pojma to radit aj molim vas netreba prevest
lol pola sata...znas ti koliko ima posla samo za prijevod????....cuj pola sata...hahahaha...

jos on nema pojma prevodit xD pa kako ces znat nesta drugo ako ne neku banalnost kao prevodjenje

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

_MaX_PaynE_

Citat: wavefunction poslato Novembar 11, 2009, 09:23:44 PRE PODNE
jos on nema pojma prevodit xD pa kako ces znat nesta drugo ako ne neku banalnost kao prevodjenje

i takvi hoce da imaju server lol....sve uradjeno i kao napravio sam svoj server :D

nije da se ja kurcim za moda, (kad bi htio bit mod prijavio bi se na prijave xD) ali ovo zasluzuje lock

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

_MaX_PaynE_

Citat: wavefunction poslato Novembar 11, 2009, 09:44:39 PRE PODNE
nije da se ja kurcim za moda, (kad bi htio bit mod prijavio bi se na prijave xD) ali ovo zasluzuje lock
lol ja mislim da ti samo skupljas postove....ako treba tema LOCK neces ni ti ni niko drugi sem MODERATORA odluciti za to....

Znam prevest skriptu ali neznam kako da ubacim nove komande

imas na forumu tutoriale od osnovnog DM moda i tako samo malo potrazi a ako BAS hoces linkove cu ti poslat

A treba mi pomoc kako da ubacim neke stvari u skriptu GF moze neki link pomogucnosti na HR

Daj mi msn pa cu ti send neda mi se uploadat,
dacu ti sve u paketu pa ti nece bit errora samo na pocetku moras otic u folder pawno i 2 put kliknut pawno.exe
Do pola preveden naso sam ga na ovom forumu stari gm od samparene isto gf
Nisam ja ko ove babe da samo kritiziram a sad moram ic poz  ;)
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

_MaX_PaynE_

Citat: [LG]_eXtReMe_ poslato Novembar 11, 2009, 20:04:27 POSLE PODNE
daj kico ne seri majke ti....vidis kaki oce server sve na gotovo....JBT sto ce ti server ako ne znas ni prevesti, ni ubaciti skripte, ni skriptat...stas ako ima neki bug oce ti uvijek ovde popravljat...

Citat: [LG]_eXtReMe_ poslato Novembar 11, 2009, 20:04:27 POSLE PODNE
Daj mi msn pa cu ti send neda mi se uploadat,
dacu ti sve u paketu pa ti nece bit errora samo na pocetku moras otic u folder pawno i 2 put kliknut pawno.exe
Do pola preveden naso sam ga na ovom forumu stari gm od samparene isto gf

msn : [email protected]
xfier : weite2009

Dodaj me bolje na xf neidem na msn puno