NC RolePlay 0.3

Započeo bla, Novembar 08, 2009, 17:51:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

bla

*

Dobar dan,

Evo da vam najavim jos jedan RolePlay server.

Ip adresa ovog servera je 93.186.171.48:7777
a doomena foruma je ncrp.tk

server je radjen od pocetka do kraja znaci nije edit nikakvog MODA.

Ima svoj vlastiti CarOwnerShip ima mnogo kuca
Bande sami pravite ako vam administratori odobre znaci nije /makeleader ma sve je extra dodjite pa cete vidjeti

De ne lazi majketi

Citat: Anakonda poslato Novembar 08, 2009, 17:51:09 POSLE PODNE

Znaci sam si radio.

Ovdje si se izlajo,ako je sve tvoje normalno da je i CarOwnerShip tvoj,ali ocito da je obican edit gamemode
Kolko vidim to je LARP
Poslednja Izmena: Novembar 08, 2009, 18:02:56 POSLE PODNE od dinkO14

Correlli

Veće laži u životu nisam vidio. Otišo sam na server, to je obićni GF edit.
Poslednja Izmena: Novembar 08, 2009, 23:29:21 POSLE PODNE od Don Correlli

Ovako on nije dobro objasnio
Server nije njegov Vlasnik je: Toni_Milos poznatiji kao Roky_Dmsa
Server je GF edit ali je mod predobar GF edit stoga nemojte vrijedati
mozda cu ja napravit novi post s potpuno objasnjenim stvarima na serveru....
ima server puno kuca super car ownership i ima biz Lutrija LS sto je jako dobro moras biti u tom bizu da bi mogo kupit listic..
biz je zanimljiv isto kao i cijeli server ima puno dobrih stvari dodite i pogledajte kad se prvi puta spawnate napravite relog i spawnat cete se blizu rent a cara. Ako trebate pomoc zovite admine.
To je od mene sve za sad a kad otvorim post onda ce bit detaljno sve objasnjeno a sad neka neko lock ovu temu.

pa onda je mogo prepustit drugom da to napise  :-*

r4z0r

Hah pa sta vi imate protiv toga sto je GF edit ? .. Pa i nasi najbolji balkanski serveri koriste skroz izmjenjen GF .. tj. scripta nije scriptana od pocetka  ;D

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 09, 2009, 14:16:51 POSLE PODNE
Hah pa sta vi imate protiv toga sto je GF edit ? .. Pa i nasi najbolji balkanski serveri koriste skroz izmjenjen GF .. tj. scripta nije scriptana od pocetka  ;D

Nema nitko nista protiv nego decko LAŽE,govori da nije edit niti jednog moda a je.

Citat: dinkO14 poslato Novembar 09, 2009, 18:26:14 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 09, 2009, 14:16:51 POSLE PODNE

Nema nitko nista protiv nego decko LAŽE,govori da nije edit niti jednog moda a je.
tocno i slusaj ovo
CitatBande sami pravite

Sta su svi admini xD ?

_MaX_PaynE_

Citat: Me TO! poslato Novembar 08, 2009, 17:51:09 POSLE PODNE
Dobar dan,

Evo da vam najavim jos jedan RolePlay server.

Ip adresa ovog servera je 93.186.171.48:7777
a doomena foruma je ncrp.tk

Bande sami pravite ako vam administratori odobre znaci nije /makeleader ma sve je extra dodjite pa cete vidjeti
Loool ljudi pa zar vi stvarno mislite da mozete proci sa tim novim serverom pored LG,CH,ST,BM....danas nema ko ne otvara novi server....dodjes na svoj server igras malo...dodje igrac neki i kaze "ciji je ovo server" ti kazes moj, on odma "i ja cu napraviti svoj",a poceo igrati pre 10 dana SAMP uopsteno....ma daj ljudi ne pravite se budale bolje igrajte po ovim serverima sto su EXTRA,a ne da skinete mod i kazete ja sam napravio server, a neznate rukovati sa ADMIN CMD, a kamoli skriptat....
LP, _MaX_PaYnE_

Ja sam pokuso otvorit nekoliko svojih servera, ali nije mi uspjelo. A sada sam i zaboravio scriptati i ne zamaram se vise s time.