CH RPG/DM IMA NOVI MOD

Započeo [CH]grudvo, Novembar 07, 2009, 17:09:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Vidis poenta je u tom sto sam ja rekao da sam posudio par filterscripti za razliku od tebe koji ih prisvajas i kao ti si ih sam izmislio i napravio .. pa sta si ti covjece vlasnik sa-mp.com foruma ? .. Ako vec nisi posjetio sa-mp nikad kako kazes posjeti pa pogledaj podforum filterscripte i naces skoro pola svog gamemoda . Nezelim raspravu , Chao

razore ako ti ne znas nesto napraviti ne znaci da ne moze netko drugi, sad posto ti ne mozes napraviti npr. tow skriptu mislis da ne moze nitko te da svi kopiraju iz SAMP foruma.

krivo !

Razore fof, znam da zero nikad nebi kopirao stvari, a i ako bi ostavio bi creditse.  ;)

Jedva cekam, i ja dolazim. Ko me poznaje nek me pozdravi (nick in-game: Joey_Vega) ;D

_MaX_PaynE_

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 07, 2009, 19:27:27 POSLE PODNE
U tom gamemodu su koristene neke meni poznate scripte .. kao to za uzgoj koke i mehanicar posao koji vuce sa onim vozilom auto na zeljeni CP .. onak udjem veceras pa vidim :D

ajde ba ljudi sta zezate...koda je djuro izmislio to za kokain i da je njemu pala ideja lol....mislim djuro nemoj se ljutiti ali kazem iskreno posto to nije jedini server gdje se sadi droga ako ocete IP od stranog servera isto moze da se sadi droga.....tako da na strani sam razora ovaj put...
P.S. mozda ti jesi nesto dodao za drogu ali da je to tvoja ideja za drogu onda se lazemo......

Ako to vec negdje postoji mora znacit da je djuro to kopiro?Kada netko nesto napravit to VISE NIKOME nemoze past na pamet?Nebudite smijesni

_MaX_PaynE_

Citat: dinkO14 poslato Novembar 08, 2009, 19:56:17 POSLE PODNE
Ako to vec negdje postoji mora znacit da je djuro to kopiro?Kada netko nesto napravit to VISE NIKOME nemoze past na pamet?Nebudite smijesni
Ma daj bre ne kazem ja da je to djuro kopirao nego neka ne govori samo da je to on izmislio...Naprotiv svaka cast djuri sto je to napravio prvi na balkanu(od balkanskih servera)...e u tome je poenta dinkO...!!!  8)

Znam ja sta vi ocete rec al vam neide u glavu sto ja ocu rec.On je za sebe to izmislio,jer za to prije nije znao.Neznam sto je tu tesko skuzit.Nikad to nije vidio i sinula mu je odjednom ideja i za sebe je on to SAM izmislio.
Kom i dalje nije jasno toplo mu preporucam da se uputi u neku specijaliziranu ustanovu :)

[CH]grudvo

Citat: zerocoolos poslato Novembar 07, 2009, 19:40:22 POSLE PODNE
Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 07, 2009, 19:27:27 POSLE PODNE
U tom gamemodu su koristene neke meni poznate scripte .. kao to za uzgoj koke i mehanicar posao koji vuce sa onim vozilom auto na zeljeni CP .. onak udjem veceras pa vidim :D

nope, ne koristim nicije ideje, vec sam svoje razvijam... tako da ovo sigurno neces pronaci na drugim serverima...

to je mod sa samparene samo malo doradjen i promijenini kooordinati poslova :)

Sorry Zero, ali vuča auta ti nije unikatna ideja nikako... Kod nas sa svakim autom možeÅ¡ vući druge aute (iliti u RL ti je to kad zavežeÅ¡ nečiji auto pa ga vučeÅ¡)... Mi smo već odavno uskriptali komande /zakaci i /otkaci a služe prvenstveno za PD kad naiÄ'e na nečiji myCar nepropisno parkiran, da ga zakači i odvuće na policijski parking i tamo mu postavi /multa iliti kaznu za nepropisno parkiranje... MoraÅ¡ vozit polako jer ti se otkači...

Ali imamo i one aute za vuču kod tehničara (to je ista org. samo što se ne zove mehaničari već tehničari jer ne popravljaju samo auta...).

Eto, baÅ¡ tako! Po meni kopiranje u SAMPu ne postoji... Mene jedino naljuti kad neki server ima 90 % stvari koje imamo i mi (mislim uglavnom na one rijeÄ'e stvari, a ne ono sa GF moda...) kao Å¡to je bio GG server... Jednom isto tako smo bili napravili update i dodali neke stvari... nakon par tjedna evo ti ga CH update sa nekoliko stvari koje smo dodali i mi... nije mi to smetalo već me zasmetalo to Å¡to je Benjamin napisao "naÅ¡e unikatne jedinstvene ideje"! To ispada kao da mi ne postojimo i zakačio sam se odmah s njime... Ali na kraju je ispalo da nije kopirao nego su i njemu te ideje sinule... To se u RL vidi svaki dan i svakom može past na pamet.

A ovo s kokom vam je dobra ideja... Tu ću Å¡utit jer nisam to vidio joÅ¡ ni na jednom serveru  :)
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2009, 10:55:11 PRE PODNE od [ST]Injection

zerocoolos

kao prvo kod nas nema /zakaci vec na tipku kaci... kao drugo /otkaci ne otkaci auto vec ti samo pokaze lokaciju gdje trebas dostavit da dobijes lovu za vozilo...
Uopce nisam niti rekao da je ovo unikatno, jer vecina rp servera ovo ima, tako da... ali je korisno...
A ostale poslove sam radio po onome kako je to u RL....

Citat: [ST]Injection poslato Novembar 11, 2009, 10:54:44 PRE PODNE
Sorry Zero, ali vuča auta ti nije unikatna ideja nikako... Kod nas sa svakim autom možeÅ¡ vući druge aute (iliti u RL ti je to kad zavežeÅ¡ nečiji auto pa ga vučeÅ¡)... Mi smo već odavno uskriptali komande /zakaci i /otkaci a služe prvenstveno za PD kad naiÄ'e na nečiji myCar nepropisno parkiran, da ga zakači i odvuće na policijski parking i tamo mu postavi /multa iliti kaznu za nepropisno parkiranje... MoraÅ¡ vozit polako jer ti se otkači...

Ali imamo i one aute za vuču kod tehničara (to je ista org. samo što se ne zove mehaničari već tehničari jer ne popravljaju samo auta...).

Eto, baÅ¡ tako! Po meni kopiranje u SAMPu ne postoji... Mene jedino naljuti kad neki server ima 90 % stvari koje imamo i mi (mislim uglavnom na one rijeÄ'e stvari, a ne ono sa GF moda...) kao Å¡to je bio GG server... Jednom isto tako smo bili napravili update i dodali neke stvari... nakon par tjedna evo ti ga CH update sa nekoliko stvari koje smo dodali i mi... nije mi to smetalo već me zasmetalo to Å¡to je Benjamin napisao "naÅ¡e unikatne jedinstvene ideje"! To ispada kao da mi ne postojimo i zakačio sam se odmah s njime... Ali na kraju je ispalo da nije kopirao nego su i njemu te ideje sinule... To se u RL vidi svaki dan i svakom može past na pamet.

A ovo s kokom vam je dobra ideja... Tu ću Å¡utit jer nisam to vidio joÅ¡ ni na jednom serveru  :)

Slazem se s tobom. Iako nisam vidio nigdje da je to Benjamin napisao za unikatne jedinstvene ideje ali dobro. Ovo ostalo se slazem. Ne mora znaciti da je netko nesto kopirao ako to vec postoji na nekom drugom serveru.