SpeedTouch RPG novi IP

Započeo matemandbrnaze742, Novembar 05, 2009, 22:09:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

matemandbrnaze742

Speedtouch je presao na novi hosting.Naime Delux je stalno padao i imali su problema kao npr. Nisu mogli GMX ili unban.Novi Ip je od Speedtouch Stunt/Fun.A dobili smo server s 500 slotova.IP JE 93.103.232.228:8282

Prestigao si me  :) Svaka čast na trudu, vidim da svugdje mjenjaÅ¡ (po forumima, blogovima itd.).

Correlli

Poslednja Izmena: Novembar 05, 2009, 23:16:45 POSLE PODNE od Don Correlli

r4z0r

Jeli vrijedno da posjetim server .. posto stvanro volim stuntat :D .. jel kopiran gamemod ? neki free gamemod ili neki od speedtouch ?

ma ne ovo je RP server sa Ipom stunt servera...

matemandbrnaze742

Znas li ti citati pise u naslovu ˝SpeedTouch RPG novi IP ˝

mate na serveru cu ti pokazat kako se cita xD vidis da sam rekao ST RPG server prebacio IP od ST stunt servera xD

Citat: Don Correlli poslato Novembar 05, 2009, 23:16:37 POSLE PODNE
Citat: [ST]Mate Mandac poslato Novembar 05, 2009, 22:09:50 POSLE PODNE
93.103.232.228

Hehe, T2 Slovenija.

Nego Å¡ta  ;) Mozda se mi jednom vidimo... Svake godine sam u Sloveniji na 11 dana, a kako vicevi kazu, potrebna je putovnica za igrat nogomet  ;D zezam se... Radi se o Impact Hostingu, imaju odlican ping i stabilnost a jedan od dvoje clanova teama tog hostinga (kao podvlasnik) je igrac i admin na nasem serveru pa zasad imamo free, ali ne zelim bit takav pa cemo im nesto placat ili nudit banere...

Doslo je do zabune  ;D

Na tom hostingu je bio stunt server... Sad smo zaglibili s deluxom pa RPG nije radio pa smo ga prebacili na taj host posto na stuntu nije bilo puno igraca... Ako ste zainteresirani, uzet cemo jos jedan host i pokrenut stunt  :)

Nije kopiram gamemod, nego raden iznova (od nule). Ima register (zbog statusa), portove na velike jumpove, stunt arene, dm evente, spawn auta (ukucas /veh ili tako nes, zaboravio komandu xD i odaberes u izborniku koji oces auto itd.) Bio je tek u izradi ali dajgoro i ekipa su puno napravili... Samo smo bili ga zapustili pa je lose radio ali ako ste zainteresirani, otvorit cemo opet  ;)

Mislim da na balkanu tesko moze stunt/fun server uspit ;)

Tu imas pravo ali server nije bio balkanski... Bio je engleski! Sve je bilo na engleskom...

A sta mislis, odakle nam je dosao Malagot?  ;D  ;D  ;D Preko stunta se zakacio...

hehehe is there any malagot ja mu dao m4 i rokaj PD ja mu rekao btw randy vidi potpisa promijeni xDD

Nemogu... Neće mi napravit Game monitor za taj IP... Probaj ti, meni kaže da je nepostojeći ili tako nešto...