[GM] Cyber RolePlay

Započeo []Flynâ„¢, Februar 27, 2011, 02:39:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

moze neko reci kako da ubacim kola nece svaki put ubacim i nista  :'( :'(

:) Predobar GameMode[ mozda cu uzet neke objekte ,,]
Cestitam na trudu

|uRP|UrbaN Rol3Play

IP: 188.40.42.148:7798

daj jel ima neki dobar covije koji bi sredio tut i reg/login.... ja sam pokusavao ali nista od toga...

pls... :S

da ono kao da se nevidi pola slike odnosno da se vidi deo slike bas extra izgleda to ima i na CH ali stvarno super izgleda u svakom slucaju sve pohvale za mod!!!

Citat: Cody poslato Mart 07, 2011, 22:47:03 POSLE PODNE
daj jel ima neki dobar covije koji bi sredio tut i reg/login.... ja sam pokusavao ali nista od toga...

pls... :S
barem o tome ima tutova 5 kila  ???
a sta nije uredu sa reg/login??

Citat: MatijaCH poslato Mart 06, 2011, 13:04:20 POSLE PODNE
<Server ima puno bugova...btw svaka cast na trudu...jel ima /f  chat ili nesta u tom slimu chat u bandi...trazio sam u pawnu al nisam uspio nac'?
Koliko sam uspio vidit ta komanda postoji al je zbugana :D to je vec autor teme napisao koliko se sjecam xd  8)

Citat: Nikola_Hawks poslato Mart 06, 2011, 17:05:34 POSLE PODNE
moze neko reci kako da ubacim kola nece svaki put ubacim i nista  :'( :'(

Evo tut   KLIK **

a isto tako mozes koristit trazilicu..

Moze pomoc...ne radi tut niti ono "dali si musko ili zensko?" i ta sranja...a neÄ'e sam vidio da /f /news i /o ne radi upravo zbog tuta ?!
Vise ne skriptam!!!
Ako vam treba pomoc oko PC-a posaljite mi PM...pomoc cu vam ako znam !

Citat: MatijaCH poslato Mart 09, 2011, 18:01:21 POSLE PODNE
Moze pomoc...ne radi tut niti ono "dali si musko ili zensko?" i ta sranja...a neÄ'e sam vidio da /f /news i /o ne radi upravo zbog tuta ?!

ja sam pre igrao na ovome serveru dok je bio online.../f chat nije bio postojao jer se kreatoru skripte to nije svidilo jer nije RP
Poslednja Izmena: Mart 09, 2011, 18:52:24 POSLE PODNE od matematicar

To nema nikakve veze......Koristi trazilicu

onda napravi bolju lol, mogu da se kladim da ste od tih bugova koje spominjete jedno 80% sami sebi napravili jer ko zna sta radite... jbg... sta vi hocete? da vam neko uradi gamemod bez i jednog buga i vi samo promenite ime i sad ste vi scripteri i ne znam ni ja sta i da otvorite svoj server?

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

kako mogu da dam lidera na ovom modu i zasto mi nestali 3D textovi i strelice ispred vrata na serveru ako moze odg pls?

Citat: sampzone poslato Mart 10, 2011, 19:17:35 POSLE PODNE
kako mogu da dam lidera na ovom modu i zasto mi nestali 3D textovi i strelice ispred vrata na serveru ako moze odg pls?

da si citao postove prije vidio bi komanda :/postavilidera

Citat: Walker poslato Mart 10, 2011, 00:34:50 PRE PODNE
Skripta sa 100 bagova....
Po meni bi svatko ko objavljuje neki skript namjerno trebao napravit bugove i dio njih napisat a dio ne (da malo sami otkrivate)
jer bit ovih objavljivanja je da ljudi vide nove skriptove i načine kako se rade, te naravno nešto naučili iz njih
a nikako da samo skinete promijenite ime i otvorite još jedan "dead-end" server..

Trazim ODLICNOG SKRIPTERA da zna skoro 90 % skriptati(popravljati bugove)....... Placam..... add te me na skayp   stefan.radovic95