[POMOC]Market kao posebni biznisi

Započeo Frile, Februar 26, 2011, 20:46:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GTARP
Detaljan opis problema: u obicnom gta rp modu biznis market ukljucuje sve markete sto postoje na serveru, a ja hocu da napravim da to bude zaseban biznis (naprimjer jedan market jedan biz), da kad se udje u taj market stignu mu pare koliko kosta ulaz + da se u kasu doda onoliko para kolika iznosi vrijednost necega sto kupi igrac u marketu imate taj primjer na Balkan underground
Dio skripte: o biznisima
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ako to hoces, moras sam sebi napraviti poseban sistem firmi/sfirmi, sto znaci da sve sto je u GF-u moras 99% promijeniti ili izbrisati... Ako nista nadji neki drugi GF edit na sa-mp.com ili nadji neki dinamicni sistem tamo, oni su ti najbolji za to sto ti zelis...

Citat: ProGaming|Pacino poslato Februar 26, 2011, 20:48:34 POSLE PODNE
Ako to hoces, moras sam sebi napraviti poseban sistem firmi/sfirmi, sto znaci da sve sto je u GF-u moras 99% promijeniti ili izbrisati... Ako nista nadji neki drugi GF edit na sa-mp.com ili nadji neki dinamicni sistem tamo, oni su ti najbolji za to sto ti zelis...

a nema drugog resenja sem tog???

jbg, nema ne mozes sa obicnim GF sistemom, nista ne valja :S
Poslednja Izmena: Februar 26, 2011, 20:51:51 POSLE PODNE od ProGaming|Pacino

cinimi se da je dobar ovaj sistem?

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18716.0
Poslednja Izmena: Februar 26, 2011, 20:59:36 POSLE PODNE od Frile

ovaj ti daje novac vremenski, znaci kad neko nesta u kupi u tom tvom 24/7 ti nista ne dobijes, dobijas vremenski