Problem sa Skriptom

Započeo ZeRo^^, Novembar 04, 2009, 16:08:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naso sam skriptu na netu,strana je i poceo sam da je prevodim,e sada mi se javlja problem,ne mogu da uzmem da napravim amx fajl od skripte koju sam prevodio!kad idem compile and run izbaci mi ovakav prozor

ako moze pomoc oko ovoga!

Unapred zahvalan

r4z0r

Ta scripta koju si skino koristi Mido Streamer .. potrudi se da ti se taj datoteka MidoStreamer.inc nalazi u include folderu i da MidoStreamer.amx i MidoStreamer.pwn budu u filterscripts folderu i da budu navedene u server.cfg .

Ako oces brzo da se rjesis tog samo obrisi ovo u scripti "#include <MidoStreamer> i problem rjesen xD

hmmm....nece da mi se resi problem...sve uradim kako si napisao i nece...
reci mi jer ako obrisem ovo #include<MidoStream> jer moram u server.cfg da prepravim ono midostream i jer ce mi server raditi posle?

r4z0r

Ako imas preko 200-300 objecata na serveru taj streamer MidoStream ti je potreban .. ako nemas bas mnogo objecata odes u server.cfg i iz linije filterscripts samo obrisi MidoStreamer i u gamemodu isbrisi #include <MidoStreamer> .. et

a kako da proverim koliko objekata imam?tu skriptu sam skinuo tako da ne znam nista o njoj!?

r4z0r

Jao boze preporucio bi ti da procitas par tutoriala koji su postani ovdje na forumu . Vidim da si totalni pocetnik pa ti nemogu sve pobogu objasnjavat , nauci se scriptat i osnovne stvari pa kad ti nes zafali javi . Sto se tice ovog problema napisao sam ti 2 posta kako da rjesis

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 04, 2009, 18:04:38 POSLE PODNE
Ako imas preko 200-300 objecata na serveru taj streamer MidoStream ti je potreban .. ako nemas bas mnogo objecata odes u server.cfg i iz linije filterscripts samo obrisi MidoStreamer i u gamemodu isbrisi #include <MidoStreamer> .. et

pa pazi znam neke proste stvari da uradim..ali nije mi sve poznato!
uradeo sam..i izbaci mi sada jedno 26 gresaka....sta sada?

e sada cu ti ja pomoci tu :D vidi sada napravi obicnu skriptu bez i jedne komande sa tim svim objektima a te objekte u gamemodu izbrisi
onda idi na http://gtamap.delux-host.com/converter/ i ubaci skriptu gde su ti samo midostreamer objekti i prebaci taj file u PAWN Code for SA:MP tada samo te objekte koje ce ti izbaciti ubaci u tvoj gamemode i to je to  :)