Hitman

Započeo Hitman, Februar 26, 2011, 11:49:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima...
Mene možda neki i znaju ovdje, jer sam prije bio registriran, i dobro mi je iÅ¡lo, pa sam imao problema s fontovima pa nisam mogao biti na forumu, zvao sam se Zero-man, ali sam promjenio ime u "Devil"...Pa nakon dužeg vremena sam se odlučio opet registrirat...  :D

cristiane

Ako sam ja dobro primjetio ti upravo priznajes dupli account?

CitatAko sam ja dobro primjetio ti upravo priznajes dupli account?

Ovako, nebih pravio novi acc, da na starom nisam imao problema, imao sam problema s fontovima, i obratio sam se nekom moderatoru i rekao mu svoj problem i on me banao na par dana, kada sam dobio unban, obratio sam se Coreliu, i njemu sam rekao problem, pa me i on banao na 7 dana.I nisam se htio više nikom obraćat. Vi ste valjda mislili da se zajebavam s vama
pa ste me banali...Neznam zaÅ¡to ni kako se taj problem dogodio, nemoj me krivo shvatit  :)

Hvala!

Ja sam koristio taj nick samo na jednom forumu i smucio mi se,preseo mi forum :D Ima vas mnogo Hitmana,svaki forum bar po jednog  :P

Dobrodosao. :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: Hitman poslato Februar 26, 2011, 12:09:00 POSLE PODNE
CitatAko sam ja dobro primjetio ti upravo priznajes dupli account?

Ovako, nebih pravio novi acc, da na starom nisam imao problema, imao sam problema s fontovima, i obratio sam se nekom moderatoru i rekao mu svoj problem i on me banao na par dana, kada sam dobio unban, obratio sam se Coreliu, i njemu sam rekao problem, pa me i on banao na 7 dana.I nisam se htio više nikom obraćat. Vi ste valjda mislili da se zajebavam s vama
pa ste me banali...Neznam zaÅ¡to ni kako se taj problem dogodio, nemoj me krivo shvatit  :)

Hvala!
Msm da te moderator nemoze banat.
Dobrodosao ponovno :P ,zabavi se

Citat: Hitman poslato Februar 26, 2011, 15:07:23 POSLE PODNE
Hvala  8)

Ae obrisao sam ti ovaj post, procitaj opet pravila postanja, prvih postova nisam obrisao razlogom, al ne smijes sad tu zahvaljavat na dobrodoslicu.
Ako se ponovi lockam temu.
Poslednja Izmena: Februar 26, 2011, 15:17:54 POSLE PODNE od Andrej D. (Dereck)