[POMOC]Utils nesto nece a imam ga u pawno/include

Započeo Djankaa, Februar 25, 2011, 22:04:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:LARP EDIT
Detaljan opis problema:nece mi utils mislim izabci error aa imam utilse u pawno/incloude
Dio skripte:ulis
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

C:\Documents and Settings\Franjo\Desktop\Update to 2.1\UNRP\gamemodes\unt.pwn(12) : fatal error 100: cannot read from file: "utils"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

evo vam i redak

#include <utils>   

:S stvarno nekontam

cristiane

aa gdje mi je pawno.exe sto kazes preko cega ( pocetnik sam skripta tek tjeda i pol nemoj zamjerit )

Citat: Djankaa poslato Februar 25, 2011, 22:10:17 POSLE PODNE
aa gdje mi je pawno.exe sto kazes preko cega ( pocetnik sam skripta tek tjeda i pol nemoj zamjerit )

Odes u folder tvog gamemoda i ides "pawno" onda imas tamo "pawno.exe" udjes tu i ides gore open >>onda nadjes u tvoj folderu "gamemodes" preko pawno-a i udjes u "gamemodes" i otvoris "larp" ili kako ti se vec zove gamemod.

:S je da nosim naocale ali nide nevidim pawno.exe :S udem u svoju mapu GM i idem na mapu pawno i nema mi tu nide pawn.exe

cristiane

Citat: Djankaa poslato Februar 25, 2011, 22:22:44 POSLE PODNE
:S je da nosim naocale ali nide nevidim pawno.exe :S udem u svoju mapu GM i idem na mapu pawno i nema mi tu nide pawn.exe
Mani se skriptanja ako ne znas naci osnovni program za pawn skriptanje onda ne znam zasto bi i ulazio u njega.

Eto ti slika ikone od "pawno" pa trazi,ako ne vidis kroz jedne naocale stavi dvoje.

:S hvala yamaha ali sam rijesio kad mi je reko ovaj drugi kako mu nick vec aa to da se manem skriptanja nije ti fora nekad si ti bio kao ja POTPUNA NEZNALICA