[Problem]Igrica

Započeo Edimax RolePlay, Februar 23, 2011, 20:28:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kako naslov kaze imam problem sa jednom igricom,a to jeste  Counter Strike 1.6,ovako stoje stvari,kao sto neki od vas znaju postoji vise mogucnosti igranja CSa preko Softwera,OpenGL-a i D3D-a,Softwere i D3D su u redu,ali imam problem sa OpenGL
,kada igram na njega Odam Duplo ubrzano kao Speed Hax,a kad sam na serveru Odam ubrzano+LAG!Ogroman,googlo sam i kazu mnogo stvari "reintaliraj igricu,windows" blablabla,e sad sam nasao da je Stvar Do drajvera,pa kontam kako do drajvera,pa msm imam Drajvere za video,odnosno za sve,cak sam i nasao Podesavanja za ATI graficku ali Uzalud,e sad Da li je neko od vas imao problem ovakav,i dali ga je rjeso!?Hvala
Molim Moderatore da ne lockaju temu sa razlogom "ovo je SAMP forum" ja sam stavio u podforum "offtopic" sto jseste sve nevezano za SAMP i forum  ;) Tnq!

Ja iskreno nisam imao,ali vidi dali imas najnoviji update graficke karte... i probaj reinstall cs... neznam sta drugo da kazem :S
//

Citat: Axel Nelson poslato Februar 23, 2011, 20:30:13 POSLE PODNE
Ja iskreno nisam imao,ali vidi dali imas najnoviji update graficke karte... i probaj reinstall cs... neznam sta drugo da kazem :S
da da evo bas citam treba updetati Drajvere ali nmg naci te "novije verzije" ako neko nesto ima evo moje grafe...
HI Radeon x1550
ATI Technologies Inc.
ATI Radeon Graphic Processor (0x7183)
Internal DAC (400MHz)
512.0MB
1024 X 768 (32bit)(60Hz)
Poslednja Izmena: Februar 23, 2011, 20:55:56 POSLE PODNE od [ED].:Curtis:.

black_dota

Probaj prebaciti na D3D, i jel koristis W7?

Mislim da na W7 mozes samo OpenGL, ali na W7 CS laguje jako.