[Pomoc]Bug na motorima za rent

Započeo SteXi.ılllı., Februar 22, 2011, 23:36:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:FactionGame>Editujem
Detaljan opis problema:Ovako danas sam nesto dodavao na skriptu i udje mi drug na srv i sedne na motor i kaze pogledaj ovaj bug...kad sednem ja cena renta 193050 na svim motorima proveravao sam kola za rent to je u redu i sad ne znam kako da stavim normalnu cenu koju sam imao
Dio skripte:rent vozila
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

pa provjeri komandu za rent motora, tu mora biti odredjena i cijena renta  ;)
a ako je radjeno preko biznisa, onda smanji cijenu ulaza

Gde da nadjem komandu posto kad sam uzeo da editujem mod bili su motori,pa nije bilo potrebe da ih dodajem

A vlasnik bizza je drzava :D
Poslednja Izmena: Februar 23, 2011, 13:40:54 POSLE PODNE od [BE].ıllı.SteXi.ıllı.

Citat: [BE].ıllı.SteXi.ıllı. poslato Februar 23, 2011, 13:38:05 POSLE PODNE
Gde da nadjem komandu posto kad sam uzeo da editujem mod bili su motori,pa nije bilo potrebe da ih dodajem

A vlasnik bizza je drzava :D
U gamemod kucaj ctrl+f onda "/rentbike" ili "/rentcar" (bez navodnika) i kada ti otvori komandu imas tamo cenu i samo stavi na 30$ ili koliko vec xoces.

Naso sam cenu i to ovako izgleda  ???

Cost:~g~$%d~n~~w~

nadji cars.cfg i tu nadji to vozilo i stavi cenu

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Februar 23, 2011, 15:28:58 POSLE PODNE
kopiraj cijeli red

eo

format(string, sizeof(string), "~w~Mozete iznajmiti ovaj motor/bicikl~n~Cost:~g~$%d~n~~w~Da iznajmite kucajte ~g~/rentbike~w~~n~da izadjete kucajte ~r~/exit",SBizzInfo[0][sbEntranceCost]);

format(string, sizeof(string), "~w~Mozete iznajmiti ovaj motor/bicikl~n~Cost:~g~$CENA~n~~w~Da iznajmite kucajte ~g~/rentbike~w~~n~da izadjete kucajte ~r~/exit");

Snich

Citat: _tHe_WoLf_ poslato Februar 23, 2011, 15:58:15 POSLE PODNE
nadji cars.cfg i tu nadji to vozilo i stavi cenu

Brao pametni...U cars.cfg da namesta cjene rentanja LOL  8)  :D  :D

EDIT:Scriptfiles, cfg ,sbizz i gledaj prvi sbizz, vidjet ces zasigurno da je cijena 190487 ili sl....Jednostavno stavi da kosta 105 ili koliko zelis...

Popravio sam bug hvala svima ,snich posebno :P
moze lock